Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

PSD preia amendamentele la Legea educaţiei


Deputatul PSD de Vrancea Ciprian Nica va acorda sprijin cadrelor didactice din județ care doresc să se implice în procesul de modificare a legii educației și a promis, ieri, că propunerile sau amendamentele pe care acestea le vor face pe margi-nea proiectului de lege vor ajunge în Parlament. Potrivit unui comunicat de presă, de-putatul Ciprian Nica îi roagă pe toți cei care doresc să facă astfel de propuneri să le depună în scris la sediul PSD Vrancea, din municipiul Focșani, strada Republicii nr. 13 sau pe e-mail la adresa: iulian_nica2003@yahoo.com.
„Dorim să preluăm toate problemele ridicate de cadrele didactice pe tema proiectului Legii Educației. După ce vom strînge aceste propuneri, dorim să realizăm cîteva întîlniri cu profesorii pentru a le cristaliza. După aceste întîlniri vom duce propunerile cadrelor didactice din Vrancea în Parlament, ca modificări propuse din partea grupului parlamentar PSD Vrancea. Colegii mei deputați: Cristian Dumitrescu – președintele Comisiei pentru Învățămînt, Åžtiință, Tineret și Sport și deputatul Angel Tîlvăr – profesor și fost membru al Comisiei pentru Învățămînt, Åžtiință, Tineret și Sport au un cuvînt greu de spus în acest domeniu”, se arată în comunicatul deputatului Ciprian Nica.
Proiectul Legii Educației a fost adoptat, ieri, în ședință extraordinară de Guvern, urmînd ca dezbaterile pe acest subiect să înceapă în curînd, în așa fel încît să fie supus plenului Parlamentului pînă la sfîrșitul acestei sesi-uni, pentru a intra în vigoare în anul școlar 2010-2011.

stiri din judet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?