Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

VIDEO și FOTO! Poliția Română a publicat pe Facebook dialogul purtat la 112 privind bărbatul care a intrat cu toporul într-un magazin din Focșani

Sursa video: IPJ Vrancea

Poliția Română

-112, ce urgență aveți?
-E rău dacă nu veniți repede! Amenință cu toporul! A dat cu spray în magazin! Vă rog din suflet! Cât mai urgent!Are un cuțit! Are un topor!
-Oamenii ies din magazin cu fețele acoperite! A dat cu spray! A intrat și cu un cuțit în magazin! Apoi a spart cu un topor geamul magazinului și al unui autoturism! Orice e posibil aici! Acum este în imobilul de lângă magazin!
-Încercați să stați departe de această persoană! Colegii ajung imediat!

3 minute, iar restul a fost contracronometru!
La vederea colegilor de la ordine publică, jandarmilor și a luptătorilor SAS, bărbatul de 41 ani care se baricadase în locuință a folosit flacăra deschisă asupra unei țevi de gaz pe care o tăiase.
Din priviri, pentru că așa se înțeleg luptătorii SAS de cele mai multe ori, și o tragedie a fost evitată!
Iulian, luptător SAS, a oprit gazul și în câteva secunde bărbatul era imobilizat și încătușat de echipă.
Anterior, bărbatul aruncase în stradă cu diverse obiecte și cu o substanță inflamabilă peste gardul imobilului vecin.
Vă salutăm cu respect! Și nu doar noi! Cel puțin un cartier!

#PolițiaRomână #Echipă #MAI

Sursa foto: Facebook/Poliția Română

Polițiști, pompieri și jandarmi au intervenit în această seară pe Bulevardul Brăilei din Focșani. Polițiștii vrânceni au precizat că „în jurul orei 17:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în municipiul Focșani, un bărbat a intrat în incinta unui magazin având asupra sa un topor, a spart geamul ușii de acces, luneta unei mașini și a folosit un spray lacrimogen.
Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică și jandarmii, care au constatat faptul că bărbatul intrase într-un imobil din apropierea magazinului.
La vederea echipajelor de intervenție , bărbatul a tăiat țeava de gaze și a folosit flacără deschisă. Luptătorii din cadrul SAS și jandarmii sosiți la fața locului au pătruns în locuință, au imobilizat bărbatul de 41 ani și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani.
Bărbatul va fi internat într-o unitate medicală de specialitate. De asemenea, la fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul ISU Vrancea și reprezentanți ai companiei de gaze”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?