Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Karate SKDUN – CS Unirea Focșani, 28 de copii și 19 medalii la Campionatul Național pe echipe!

Campionatul Național de karate SKDUN pe echipe, reluat după o întrerupere de trei ani generată de pandemie, a avut la start și un grup masiv de sportivi de la CS Unirea Focșani, antrenați de profesorul Mădălin Enache. Clubul focșănean a fost reprezentat la competiția care a avut loc la finalul săptămânii trecute la București, de 28 de sportivi care s-au întors acasă cu 19 medalii – trei de aur, două de argint și 14 de bronz. ”Am reușit să facem o figură frumoasă la prima ediție la care am participat cu acest lot minunat de copii! Rezultatele au fost foarte bune, sunt mulțumit de cum s-a prezentat fiecare sportiv în parte și pe această cale țin să-i felicit!”, a spus după competiție profesorul Mădălin Enache. Antrenorul de la CS Unirea a alcătuit și trimis în concurs 36 de echipe, unii dintre sportivi făcând parte din mai multe formații.

Au obținut medaliile de aur pentru titlurile de campioni naționali Patrick Toma și Antonia Turcitu la kata copii, Rareș Stan și Daria Drîmbu la kata cadeți și Rareș, Rareș Buharu, Eduard Papamano la ippon kumite minicadeți.

S-au clasat pe locul al doilea și au fost medaliați cu argint Patrick Toma și Ștefan Dulgheru la kata copii și Rareș Burloiu și Eduardc Papamano la kata minicadeți. Pe locul al treilea și medaliate cu bronz au fost echipele Rareș Stan și Rareș Buharu la kata minicadeți, Denia Bobeică și Maria Ghiorghiu la kata minicadeți, Rareș Stan și Maia Drîmbu la kata minicadeți, Eduard Mironaș și Alexandru Mangu, la kata minicadeți, David Băruș și Andrei Bușilă la kata copii, Rareș Buharu și Livia Damian la kata cadeți, Denisa Bobeică și Eduard Mironaș la kata minicadeți, Alexandru Mangu și Maria Ghiorghiu la kata minicadeți, Patrick Toma, Andrei Bușilă și David Băruș la ippon kumite copii, Maia Drîmbu, Maria Agache și Denisa Bobeică la ippon kumite copii, Denisa Bobeică, Maria Ghiorghiu și Karina Popa, la ippon kumite minicadeți, Daria Drîmbu, Livia Damian și Maria Dulgheru la ippon kumite cadeți, Rareș Buharu și Maria Agache, la kata minicadeți, Maria Dulgheru și Anastasia Văsii la kata cadeți. Mădălin Enache a spus că Filip Toia, Teodor Mănăilă, Rareș Moisă, Alexandru Teodorescu, Matei Brătilă, Nicolas Cristea, Alexandru Jeliu și Nicolas Dan au reușit cu echipele lor să între în finala de 8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?