Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

VIDEO: Primarul Misăilă – scrisoare deschisă către focșănenii din Cartierul Bahne

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă:

          În 2016 am stat de vorbă cu dumneavoastră, focșănenii din Cartierul Bahne! În cursul discuțiilor, mi-ați sesizat pericolul reprezentat de Blocul G2! Atunci am promis că voi face tot ce îmi stă în putere ca să demolez Blocul G2! Am demarat, în instanță, procedurile legale pentru a demola Blocul G2, deoarece pentru mine sănătatea și siguranța dumneavoastră sunt pe primul loc! A fost o luptă grea, însă, într-un final, am reușit să pun la pământ Blocul G2, în locul căruia construim astăzi un Centru Multifuncțional, din dorința de a organiza aici pentru dumneavoastră activități culturale, educative, recreative și sociale. Din fericire, am câștigat această luptă pentru că am avut sprijinul consilierilor locali din perioada 2016-2020, cei care au înțeles necesitatea și au votat pentru demolarea Blocului G2!

          Ulterior, pentru ca toți focșănenii din Cartierul Bahne să beneficieze de condiții de trai cât mai civilizate, am reabilitat iluminatul public, am refăcut trotuarele și spațiile verzi. Mai mult, am reușit asfaltarea parcării din zona Magazinului Paco, a parcării din zona adiacentă străzilor Panduri și 8 Martie, a parcării din zona Bisericii ”Sf. Andrei”, a străzilor 8 Martie, Legumelor, Plantelor, Vasile Pârvan și Petre Liciu.

          Din păcate, după 2020, când am vrut să asfaltez și restul străzilor și parcărilor din Cartierul Bahne, majoritatea PNL-USR din Consiliul Local Focșani s-a opus realizării proiectului ”Refacerea infrastructurii străzilor, alei acces auto și parcări zona Bahne, Str. Cezar Bolliac (tronson cuprins între Str. Cuza Vodă și Str. Lupeni), Str. Doctor Telemac, Str. Rarău, Str. Dornei, Str. Pictor Grigorescu (tronson cuprins între Str. Alexandru Vlahuță și Str. Panduri), Aleea Căminului, Str. Alexandru Vlahuță, Str. Lupeni (tronson cuprins între Str. Cezar Bolliac și Aleea Căminului)”.

          Eu am vrut ca toți locuitorii de aici să aibă parcări așa cum sunt pe 8 Martie și Panduri, însă reabilitarea infrastructurii din Cartierul Bahne a fost blocată, în mod sistematic, de consilierii locali PNL- USR!

          Oricât de incredibil ar părea, de 16 ori am propus Consiliului Local Focșani proiectul de hotărâre prin care doream asfaltarea străzilor și parcărilor și de tot atâtea ori majoritatea PNL-USR a votat fără rușine și fără justificare împotriva proiectului și impotriva dumneavoastră!

          Nicio explicație nu i-a convins pe cei de la PNL și USR de cât de importantă este această investiție pentru fiecare dintre dumneavoastră. Nici nu au vrut să asculte. Nimic nu a contat pentru ei!

          Nu am cuvinte ca să îmi exprim regretul față de situația în care v-au pus pe dumneavoastră acești consilieri PNL-USR și tocmai de aceea trebuie ca următorul Consiliu Local să fie reprezentat de aleși locali care să susțină proiectele de dezvoltare a Focșaniului!

          Eu vă garantez că, imediat ce voi avea parte de consilieri locali interesați de binele focșănenilor, voi asfalta toate străzile și parcările din Cartierul Bahne!

          Vă mulțumesc pentru sprijin și încredere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?