Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Handbal, Liga Națională – Oaspeții au nevoie de puncte

  • CSM Bacău – CSM Focșani 2007 duminică, 21 aprilie, ora 18:00

          Într-un final de campionat mai greu decât era de așteptat, CSM Focșani 2007 mai are de jucat două partide în deplasare și una, acasă. În mod teoretic, are nevoie de șase puncte pentru a evita barajul pentru rămânerea în Liga Națională. Practic, dacă va obține trei puncte în următoarele două meciuri, va putea intra liniștită în pauza – determinată de activitățile Naționalei de seniori – care va începe la 28 aprilie de după jocul din Polivalentă cu Universitatea Cluj-Napoca în campionat, respectiv, 1 mai, din Cupa României, cu Minaur Baia Mare, și va ține până la 19 mai.

          Duminică, de la ora 18:00, focșănenii vor întâlni în deplasare pe CSM Bacău, echipă care a început cu sincope campionatul, dar care acum se află pe locul 8 al clasamentului, cu posibiltatea să urce până pe 6, dacă nu face pași greșiți până la final de campionat. De aceea va juca la victorie în fața CSM 2007. Handbaliștii Focșaniului, care au câștigat de patru ori în ultimele cinci partide cu băcăuanii, vor intra pe teren pentru a pleca cu măcar un punct. Cea mai recentă întâlnire dintre cele două formații, din Polivalentă focșăneană, a fost adjudecată de oaspeți grație prestației excepționale a portarului Stănescu, pe fondul unei dispute echilibrate. Duminică, focșănenii pot rupe șirul meciurilor de campionat fără victorie, pentru că au forța de joc necesară. Rămâne de văzut în ce măsură băcăuanii și-au revenit după potopul de goluri care i-a inundat marți în meciul de Cupă cu Dinamo București.            

          Partida va fi arbitrată de Ninel Costache din București și Adrian Vasile, din Prahova. Observator va fi Viorel Vicea, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?