Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Încă un procuror pleacă din Vrancea

          Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea va fi din nou „pe minus” cu un procuror, după ce un magistrat din cadrul acestei unități va pleca în alt județ. Acest lucru s-a decis săprămâna aceasta, în cadrul unei ședințe a Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Iar procurorul care va pleca din județul nostru este Silviu Neagu, la solicitarea acestuia. Aceasta în condițiile în care procurorul a participat la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor, organizat în perioada mai – octombrie 2023. Și, în urma susținerii probelor, procurorul Neagu a obținut promovarea efectivă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați.

Ulterior, procurorul, împreună cu alți colegi de breaslă care au participat la concurs, au solicitat valorificarea rezultatelor obținute, iar Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii „a hotărât promovarea domnului procuror NEAGU SILVIU, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați, începând cu data de 24.04.2024, ca urmare a valorificării rezultatului obținut la a concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor, organizat în perioada mai – octombrie 2023, sub rezerva publicării în Monitorul Oficial a decretului de eliberare din funcție, prin pensionare, a doamnei procuror Predescu Mihaela. (unanimitate)”.

De remarcat că luna trecută, aceeași Secţie pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât „înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Mihaelei Predescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați”, așadar decretul este o simplă formalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?