Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

FOTO: Handbal, Liga Națională – Bucureștenii s-au impus în Polivalentă!

  • CSM Focșani 2007 – CSA Steaua București 24-28 (13-14)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Rață – 3, Pavlov – 1, Golea – 2, Miroiu – 3, Trkulja, Toboșaru – 1, Mocanu – 1, Marijanac, Lazoreac, Roșu – 6, Eros, Simsar – 6, Makrishin – 1.

Steaua București: Iancu, Pașca – Mazilescu, Milosevic – 3, Burlacu – 2, Dedu, Neagu – 2, Ghionea – 4, Tărâță – 1, Constantina – 3, Ungureanu – 4, Meșter – 1, Șandru – 4, Toma, Mousavi, Grbovic – 4.    

CSM Focșani 2007 a fost întrecută cu 28-24 (14-13) de Steaua București în etapa a 23-a a campionatului Ligii Naționale de handbal seniori. Partida, disputată duminică, 14 aprilie, de la ora 17.30, a avut o primă repriză foarte echilibrată și încheiată cu 14-13 pentru oaspeți și o a doua în care bucureștenii au condus în permanență începând din minutul 37. Diferența a fost făcută de paradele, de regulă, excepționale, ale portarului Naționalei României, Iancu, și de ratările prea multe, din situații de unu la unu cu portarul, ale gazdelor. CSM 2007 resimte mai acut decât altă dată acum, pe final de campionat când apare oboseala, problemele de lot, cu jucători nerefăcuți complet după accidentări mai vechi sau mai recente. Antrenorul Dalibor Cutura a trimis în teren pe internaționalii de tineret Alexandru Golea și David Pavlov care au făcut încă o dată dovada marilor lor calități, însă experiența – și valoarea superioară pe ansamblu ale steliștilor au fost decisive în stabilirea învingătoarei. Este greu de apreciat în procente cam cât a cântărit în victoria steliștilor prestația antifocșăneană a păcălicilor trimiși de FRH de la Piatra Neamț pe post de arbitri la meciul de duminică. Reacția virulentă a publicului la multe dintre deciziile lor spune suficient de mult în acest sens! Este nepricepere sau reavoință a arbitrilor? Sau poate o modalitate de sancționare a CSM Focșani 2007 după ce două brigăzi de arbitri au fost penalizate cu 3, respectiv 4 etape reținere de la delegări pentru maniera în care i-au dezavantajat pe focșăneni în meciurile cu buzoienii și vasluienii.

Duminică, 21 aprilie, CSM Focșani va întâlni în deplasare pe CSM Bacău. 

Foto: Costin Corcoz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?