Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Trei noi procurori la parchetele vrâncene

Trei polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea au promovat examenul de magistratură din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, iar începând de miercuri sunt procurori la parchete de pe lângă judecătoriile din județul nostru. Este vorba despre Bărăgan Tiberiu-Marian și Cîrjică Adrian-Ionel, procurori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud, Roșca-Tufaru George, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani.

          Decretele de numire în funcțiile de procurori au fost semnate luni de președintele României, Klaus Iohannis, pentru toți cei care au promovat concursul de admitere în magistratură, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, în perioada 7 iulie 2023 – 6 martie 2024.

          De reținut că cei trei procurori au lucrat până acum în cadrul IPJ Vrancea, Serviciul Economic. „Și-au adus cu prisosință aportul la rezultatele obținute de poliția vrânceană, sunt profesioniști desăvârșiți, suntem onorați de evoluția lor în carieră și totodată mândri că acești foști ofițeri de poliție sunt acum magistrați la parchetele de pe lângă judecătoriile Focșani și Adjud“, a declarat șeful IPJ Vrancea, comisarul șef Remus Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?