Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

FOTO: Handbal, Liga Națională – Punct de moral pentru focșăneni în compania unui adversar de calibru

  • Duminică, 14 aprilie de la ora 17:30, CSM Focșani 2007 – Steaua București, în Sala Polivalentă
  • CSM Focșani 2007 – Minaur Baia Mare 26-26 (12-12)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Ragea, Rață – 1, Pavlov – 3, Golea – 4, Miroiu, Trkulja – 2, Toboșaru – 4, Mocanu, Marijanac – 1, Roșu, Eros, Simsar – 8, Makrishin – 3. 

Minaur Baia Mare: Al Khafadji, Terekhov, Buzogany – Nagy – 1, Chiș, Botea – 7, Racolta, Vujovic – 4, Cumpănici – 3, Kotrk – 6, Buzogany – 5,Cip, Pop, Molino, Fotache, Ardelean.

          CSM Focșani 2007 a terminat la egalitate 26-26 (12-12), partida disputată miercuri seara în Sala Polivalentă, în compania CS Minaur Baia Mare, în runda a 22-a a campionatului Ligii Naționale de handbal. Oaspeții, calificați în semifinalele EHF European Cup și aflați pe locul al treilea în clasamentul la zi al Ligii Naționale, au venit la Focșani încă de luni pentru a fi odihniți la ora meciului cu focșănenii. Aveau nevoie de victorie pentru a rămâne cu șanse în disputa cu constănțenii pentru locul al doilea. Socoteala de acasă nu s-a potrivit pe de-a-ntregul cu cea din Polivalenta focșăneană, unde CSM 2007 a avut un debut de partidă care a amintit de cel – nu prea îndepărtat – cu Dinamo București. Gazdele, cu un Marocico în mare formă și cu un atac virulent, conduceau cu 5-1 după 8 minute și jumătate. Puternica formație oaspete a recuperat diferența gol cu gol și în pauză s-a intrat cu egal 12. Jocul a curs în echilibru până în minutul 45 după care a urmat o nouă despridere la 4 goluri a gazdelor. În minutul 50 era 22-18, după care băimărenii, cu o bancă de schimb mai valoroasă, au forțat și au ajuns la plus 1, 25-26 în minutul 59:29. Dalibor Cutura a cerut time-out, a pregătit schema ultimului atac, tehnicul Simsar a intrat din inter stânga pentru aruncarea la poartă, Kozakevych l-a faultat iar experimentatul și valorosul Marijanac a transformat și a egalat când mai erau cinci secunde de joc. Până la repunerea mingii de la central terenului, meciul se terminase!    

          A fost un meci aspru, cu 11 eliminări și 13 lovituri de la 7 metri, spectaculos și care le-a adus focșănenilor un punct și un plus de moral pentru partida de duminică, 14 aprilie, cu Steaua București. Meciul care va avea loc în Sala Polivalentă, va începe la ora 17:30, fiind televizat. Va fi o dispută în care se vor afla față în față două formații care au nevoie de puncte ca de aer pentru a evita o eventual patinare spre barajul pentru rămânerea în Liga Națională. CSM 2007 are trei puncte în plus și o necesară victorie i-ar aduce liniște pentru ultimele trei partide al campionatului.

          Meciul de duminică va fi arbitrat de nemțenii Ionuț Ifrim și Alexandru Ilisei iar observarea va fi asigurată de Adrian Dima, din Galați.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?