Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Vrânceni arestați în weekend; unul era urmărit internațional, altul era condamnat pentru furt

Comunicat de presă IPJ Vrancea: Mandate puse în aplicare de polițiști

La data de 05 aprilie, ora 11.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au identificat pe o stradă din localitate un bărbat, de 21 de ani, urmărit la nivel internațional. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vrancea care au constatat faptul că, pe numele bărbatului exista un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, acesta fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni de furt calificat, săvârșite pe teritoriul acestui stat.

            Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Bărbatul a fost introdus în Arestul IPJ Galați, fiind demarate procedurile de predare către autoritățile franceze. La data de 06 aprilie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au desfășurat o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

            Astfel, în jurul orei 12.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 27 de ani, din comuna Pufești, pe numele căruia Judecătoria Adjud a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Focșani, pentru executarea unei pedepse de 1 an și 20 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?