Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Adjud. Au fost scoase la licitație serviciile de catering pentru „Masă sănătoasă”

Primăria Adjud a scos la licitație serviciile de catering în cadrul Programului național „Masă sănătoasă”, pentru preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale „Principele Radu” din Municipiul Adjud. Valoarea contractului a fost estimată la 587 de mii de lei. „Obiectul achiziţiei îl constituie pregătirea, prepararea şi livrarea zilnică a pachetului alimentar pentru preşcolarii şi elevii Şcolii Gimnaziale „Principele Radu” Adjud în cele două sedii, respectiv Strada Tudor Vladimirescu, Nr.7A – învăţământ preșcolar, primar şi gimnazial şi Școala Gimnazială Adjudu-Vechi, loc. Adjudu-Vechi, Strada Bârlad, Nr. 34 – învăţământ preşcolar și primar.

Numărul maxim de copii beneficiari ai unităţii de învăţământ, conform datelor furnizate de Școala Gimnazială Principele Radu din Municipiul Adjud, este repartizat astfel: anul şcolar 2023-2024 – 350; anul şcolar 2024-2025 -350”, se arată în descrierea investiției. Rezultă astfel un necesar de pe toată perioada ce va fi contractată de 350 elevi x 122 zile = 42.700 pachete. Valoarea maximă/ pachet prevăzută în lege este de 15 lei, inclusiv TVA, valoare ce cuprinde prețul suportului alimentar, conținând prețul materiei prime și al serviciilor de preparare a produselor și cheltuielile de transport.

Pachetul alimentar propus de autoritatea contractantă are la baza variantele orientative de meniu care includ sugestiile exemplificate în Anexa 2 din Hotărârea nr.24 din 11 ianuarie 2024, privind instituirea Programului național „Masă sănătoasă”: sandvici cu unt, şuncă, caşcaval şi legume – roşii, castravete, salată; sandvici cu piept de pui la grătar sau pulpă de pui dezosată la grătar cu legume crude, gogoşar, varză, morcov.

De reținut că acelaşi tip de sandvici nu se va furniza timp de două zile consecutiv. La sandivici, se adaugă un fruct (măr/ banană/ pară/ caisă/ piersică, alternativ), iar fructele trebuie să fie sănătoase, fără urme de atacuri provocate de boli şi/ sau dăunători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?