Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Futsal, Cupa României – Mărășeștenii s-au oprit în semifinale

  • Mausoleul Mărășești – CFR Timișoara 4-5 (1-2)

Formația ACS Mausoleul: Cristian Marin – Octavian Cireș, Gabriel Iliescu, Cosmin Petică, Ion Dumitru,  Răzvan Mihalache, Ovidiu Tudose, Mohamed Petre, Dumitru Pricop, Gabriel Ciobanu.

Antrenor, Marius Cozma

          ACS Mausoleul Mărășești s-a oprit în semifinalele Final Four-ului Cupei României la futsal, turneu care a avut loc marți, 2 aprilie și miercuri, 3 aprilie, la Timișoara. Marți, în ziua semifinalelor, ACS Mausoleul a jucat în compania CFR Timișoara. Cu un lot în care nu s-au mai regăsit mulți dintre experimentații și valoroșii jucători de la începutul campionatului 2023-2024, și fără Ștefan Lupu, cel mai bun om de pe teren în meciul de campionat de duminică, 31 martie, dar cu cel puțin la fel de valoroșii Octavian Cireș și Cosmin Petică, veniți între timp de la Galați, ACS Mausoleul a reușit o prestație excelentă fiind întrecuți doar la limită, cu 5-4. Ultimul gol al meciului a fost al oaspeților, marcat în minutul 35, însă ACS Mausoleul nu a mai putut forța egalarea. Evoluția scorului: 1-0, Andrei Nemțianu, 2-0, Robert Lupu, 2-1, Octavian Cireș, 3-1, Andrei Nemțianu, 3-2, Cosmin Petică, 4-2, Gabriel De Sousa, 4-3, Cosmin Iliescu, 5-3, Gustavo Da Silva, 5-4, Cosmin Petică.

          Cupa a fost câștigată de CSM Deva care s-a impus cu 5-0 în finala cu CSM Deva. Participarea la Final Four-ul Cupei României a reprezentat o performanță foarte bună a echipei din Mărășești, la primul ei sezon în Liga 1, pe care îl va termina, de asemenea, pe un foarte bun loc 6!

           La 21 aprilie, ACS Mausoleul va întâlni acasă, în play-out, pe Luceafărul Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?