Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! FOTO! O persoană în stare de inconștiență și șapte răniți! Coliziune între un microbuz și un autoturism pe DN2, la ieșire dinspre Cotești

Biroul de presă al IPJ Vrancea:

„Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, la intersecția DJ 205 R Cotești cu DN2 E 85 a avut loc o coliziune între un autoturism și un microbuz transport persoane.
Conform datelor din apel, o persoana din autoturism a suferit leziuni și 6 pasageri din microbuz. Din acest moment se circulă alternativ pe ruta Focșani-Buzău.

UPDATE! A opta victimă, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La acest moment, acesta se află la o spital, unde îi vor fi recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea:
„Accident rutier DN2 E85, comuna Cotești, 1 microbuz și 1 autoturism implicate, 1 persoană încarcerată, inconștientă, intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu modulul SMURD (1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD) și 1 autospecială de intervenție.
În microbuz se aflau 13 persoane plus conducătorul auto, 3 persoane cu traumatisme minore primesc îngrijiri medicale.

UPDATE! În urma accidentului au rezultat 8 victime, dintre care, 1 victimă inconștientă (se efectuează manevre RCP) și 1 conștientă preluată de SAJ, ambele din autoturism și 6 cu traumatisme minore (aflate în microbuz).”

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea:

„Astăzi la ora 9.41,  Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85, la intersecția cu drumul spre Cotești, implicate un autoturism și un microbuz transport persoane. La accident au fost alocate 4 echipaje medicale SAJ de urgență tip C2, B1 și B2 un echipaj SMURD de primul ajutor si un echipaj SMURD de transport victime multiple. Au fost identificate 8 victime, două în autoturism și restul în microbuz. Echipajul SAJ C2 a preluat victima în vârstă  de 68 ani, sex feminin, inconștientă, aflată în stop cardio respirator. Manevrele de resuscitare au continuat, victima a fost predată în UPU cu semne vitale prezente. O victimă conștientă de sex feminin, în vârstă de 46 ani, cu traumatism craniocerebral, a fost preluată și transportată de echipajul SAJ tip B1 la UPU Focșani. Echipajele tip B2 au preluat alte două victime conștiente de 68 ani și 70 ani, cu politraumatisme prin accident rutier și le-au transportat la UPU. Echipajele SMURD au transportat 4 victime conștiente cu traumatisme  ușoare la UPU.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?