Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Handbal, Liga Națională – Presiunea-i pe ambele echipe!

  • CSM București – CSM Focșani 2007 duminică, 31 martie, ora 17:30, Sala Apollo
  • În sferturile Cupei României, Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007

          Într-o ediție de campionat fracturată valoric între primele patru formații ale LigiiNaționale de handbal, un grup de cinci grupări în zona de mijloc și alte cicni echipe amenințate cu retrogradarea, singura care poate spera cu șanse reale la locul al cincilea, aducător de posibilă poziție de ligă europeană este CSM București. Adică, adversara de duminică a focșănenilor de la CSM 2007 pe care îi vor întâlni în una dintre perioadele lor mai puițin faste. Echipa Focșaniului, în pofida dificultăților de lot, ar fi putut sta liniștită în zona neutră a clasamentului dacă nu ar fi fost păgubită de cel puțin patru puncte de brigăzi de arbitri nepricepuți sau răuvoitori. În acest moment nu sunt semne că focșănenii vor intra în hora barajului pentru rămânerea în Liga Națională, însă orice punct pierdut sau câștigat poate cântări foarte mult într-un sens sau celălalt. Adică de urcare sau coborâre în nivelul de siguranță.

          Partida de duminică seara devine, deci foarte importantă pentru ambele combatante. Bucureștenii și-ar consolida locul 5, iar focșănenii locul 9 dacă ar câștiga. Ultimele cinci întâlniri directe s-au încheiat cu câte două victorii de fiecare parte și un egal, în turul actualului campionat, la Focșani. Forma recentă a CSM București și CSM 2007 devine nerelavantă când acestea se întâlnesc. Oricum, dacă ar conta ar trebui spus că ambele au avut dureri de cap de la reluarea campionatului. Poate spune, totuși, ceva faptul că și bucureștenii și focșănenii au fost bătuți bine, acasă de CSM Constanța – primii, la 9 goluri, ceilalți la 8 goluri. CSM Focșani 2007 a poate obține mai mult sau mai puțin la București, în Sala Apollo, duminică, funcție de gradul de transformare în goluri a multelor situații de unu la unu cu portarul advers pe care și le creează. Dar și de inspirație a portarilor.

Meciul, va fi arbitrat de maramureșenii Claudiu Belean și Ștefan Hendrea iar observarea va fi asigurată de Marian Mărgărit, din Prahova.

          Tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României i-a adus CSM Focșani 2007 un adversar de mare calibru – Minaur Baia Mare. Parida va avea loc la Baia Mare, la 16 aprilie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?