FOTO! Andrei, un băiețel de doar 11 ani, are nevoie de AJUTORUL nostru pentru a supraviețui!

0
757

 

Postare Facebook Asociația Hope and Love for LIFE:

El este Andrei, dacă nu i-am ști diagnosticul, dacă nu i-am cunoaște povestea și nu am ști mai multe, am privi pozele de pe profilul mamei și am spune: “Ce copil vesel, ce familie frumoasă”… Andrei trăiește cu ajutorul lui Dumnezeu și datorită mamei și parinților lui.

Când ești mamă nu te interesează statisticile/studiile sau un simplu pronostic, lupți cu îndârjire pentru viața copilului tău! Faci tot ce este omenește posibil pentru a-i fi alături.

Familia lui Andrei locuiește în Italia, acolo locuiesc alături de el și fratele lui mai mare. Sunt vrânceni de ai noștri și ne-au cerut ajutorul. Ca orice părinte, încerci orice, speri și vrei să-i recuperezi și trupul, pentru că acolo, undeva, într-un corp imobil, se află un suflet, sufletul copilului tău!

Familia lui Andrei este din Comuna Câmpuri, județul Vrancea.
Mama lui Andrei:
“Andrei este un copil care s-a născut prematur, nimeni nu îi dădea nicio șansă.
După naștere, Andrei, în luna Decembrie 2012 a fost operat la inimă, el s-a născut cu o *malformație a inimii, fără arcul aortic.
Andrei a fost deschis, coastele i-au fost tăiate și nu îi mai puteau închide pieptul, a fost crunt și parcă era un coșmar care nu se mai termina, la scurt timp a făcut infecție la plămâni.
El nu se poate hrăni singur, astfel, este hrănit zilnic prin sondă, i-a fost montată o gastrostomă, Andrei nu ar supraviețui altfel.”

Andrei are multiple diagnostice și cu toate acestea s-a dovedit un luptător și de fiecare dată a ieșit învingător, el fiind diagnosticat cu:
Sindrom Di George
Atrofie cerebrală de trunchi
Cardiopatie conotruncala (malformație) supusă unei intervenții cardiochirurgicale*
Tetrapareză spastică
Epilepsie focală
Hipoplazie renală stângă

Andrei va împlini 12 ani pe 28 Noiembrie, dacă îi întrebăm pe părinții lui ce și-ar dori cel mai mult pentru el, oare ce ar spune…?!
SĂ AIBĂ O ȘANSĂ, DOAR UNA!

El nu reușește să aibă echilibru și să stea singur în șezut, nu vorbește, nu merge, nu mănâncă…

A fost supus la atâtea teste, dar el vrea cu îndârjire să trăiască, iar pentru că viața lui să fie una mai ușoară, normală nu va fi nicicând, dar mai ușoară pentru el, pentru mama și familia lui, Andrei ar trebui sa aibă o șansă și să ajungă în China pentru un transplant cu celule stem, celule care i-ar îmbunătăți viața, care l-ar ajuta și i-ar ajuta familia.

Tratamentul despre care vorbim costă nici mai mult nici mai puțin de 40.000 dolari, bani de care familia nu dispune. Au fost permanent supuși cheltuielilor și ca orice familie normală și muncitoare, nu au avut cum să economisească o suma colosală și să aibă cei 40.000$.
Am fost rugați să preluăm cazul lui Andrei, știm și am fost informați de către familie că a mai fost expus și de către alte ONG-uri.
Dar fiecare asociație este cu comunitatea ei de oameni inimoși, sufletiști și care mereu își dau mâinile și luptă împreună pentru fiecare suflet și pentru fiecare caz, iar noi încă nu știm cum să spunem nu în fața bolii.
Cei care doriți să veniți alături de Andrei și familia lui, nu ezitați să-l susțineți pe Andrei și sa fiți speranță pentru părinții lui!

Donațiile pentru Andrei se pot face în contul de mai jos, cu mențiunea:

“DONAȚIE ANDREI”

ASOCIATIA HOPE AND LOVE FOR LIFE
IBAN RO61BTRLRONCRT0447594001
Swift BTRLRO22

Mulțumim pentru speranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.