Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Bolotești. Grădiniță cu program prelungit pentru copiii din satul Găgești

Grădinița 2 Găgești (Pod Găgești) va fi transformată într-o grădiniță cu program prelungit, în urma lucrărilor de reabilitare, modernizare și extindere, care sunt în curs de derulare. Proiectul este implementat de Compania Națională de Investiții, aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, în urma demersurilor întreprinse de Primăria Bolotești.

Grădinița va fi extinsă cu o sală de mese pentru copii, va avea bucătărie, oficiu și alte dotări necesare pentru ca preșcolarii să poată mânca și dormi aici. „Investițiile în învățământ continuă în comuna Bolotești. După reabilitarea și modernizarea grădiniței din Bolotești, grădinița din Găgești va fi transformată într-o unitate de învățământ cu program prelungit. Am demarat acest proiect la solicitarea părinților din comună și, ca urmare a demersurilor pe care le-am făcut, s-a ajuns în ultima etapă, aceea de execuție a lucrărilor”, a declarat Fănică Popa, primarul comunei Bolotești.

De reținut că autoritățile locale din Bolotești au inaugurat recent Grădinița din Bolotești, care a fost reabilitată și modernizată. Modernizarea grădiniței cu program normal din Bolotești a început în vara anului trecut și a însemnat o reabilitare completă a clădirii la exterior și la interior, respectiv schimbarea acoperișului, refacerea fațadei, refacerea interiorului, centrală nouă, schimbarea instalațiilor electrice și sanitare și alte lucrări. Mobilierul și echipamentele pentru cadrele didactice și copii au fost achiziționate cu fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență. „Modernizarea grădiniței din Bolotești este un proiect realizat cu fonduri din bugetul local și rezultatul este unul deosebit.  Învățământul este o prioritate pentru Primăria Bolotești și investițiile în acest domeniul vor continua. Următorul proiect care va fi realizat este cel de la Grădinița 2 Găgești, unde au început lucrările pentru transformarea acesteia într-o grădiniță cu program prelungit”, a declarat la inaugurare Fănică Popa, primarul comunei Bolotești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?