Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

A murit Aglăița Vlădoiu, fost funcționar public în cadrul Consiliului Județean Vrancea

S-a stins din viață Aglăița Vlădoiu, funcționar public cu o îndelungată experiență în cadrul Consiliului Județean Vrancea, „un om excepțional și un adevărat profesionist”, după cum o știu cei care au cunoscut-o și i-au fost aproape. Tristul anunț a fost făcut public în urmă cu puțin timp pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Vrancea:

„Cu profundă tristețe, regretăm trecerea la cele veșnice a doamnei Aglăița Vlădoiu, funcționar public în cadrul Consiliul Județean Vrancea pentru o lungă perioadă, timp în care a fost un model de profesionalism și dedicare.

Ne alăturăm rugăciunilor de iertare, recunoștință și alinare a suferinței prin care trece familia îndoliată.
Dumnezeu să o odihnească în pace  în Împărăția Sa”, se arată în mesajul semnat de vicepreședinte Ionel Cel-Mare, alături de colectivul Consiliului Județean Vrancea.

Și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate.

“Cu profundă tristețe am aflat despre plecarea neașteptată a doamnei Aglăița Vlădoiu, o colegă dragă și o prezență luminoasă în viața noastră.
În aceste vremuri dificile, ne unim gândurile și inima cu familia și cei apropiați ai doamnei Vlădoiu, oferindu-le întreaga noastră compasiune.
Să găsească pacea și liniștea veșnică în lumina divină. Sincere condoleanțe”, a scris Marian Oprișan pe pagina sa de Facebook.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă:

„Cu tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a doamnei Aglăița Vlădoiu, fosta colegă de la Consiliul Județean Vrancea. A fost un om deosebit, apreciat și respectat de toți cei care au cunoscut-o.
Dumnezeu să o odihnească în pace!
Sincere condoleanțe familiei!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?