Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Liceeni din Vrancea, așteptați la Zilele Porţilor Deschise de la Universitatea Ovidius din Constanţa

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) organizează, în perioada 20 martie – 20 mai, o nouă ediţie a campaniei de promovare a ofertei educaţionale – Zilele Porţilor Deschise, la care sunt aşteptaţi să participe liceeni din judeţele Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Galaţi, Brăila, Vrancea. Conform unui comunicat de presă transmis miercuri de UOC, timp de două luni tinerii vor avea posibilitatea să afle tot ceea ce îi interesează despre oferta educaţională, putând totodată să cunoască dascăli şi studenţi ai instituţiei de învăţământ superior. „Având în vedere succesul de care s-a bucurat ediţia din anul precedent a Zilelor Porţilor Deschise, în care peste 1750 de elevi din mai mult de 40 de licee din întreaga regiune au vizitat, alături de profesorii lor, universitatea noastră, suntem pregătiţi să îi întâmpinăm, şi în acest an, pe liceenii interesaţi de oferta educaţională a celor 16 facultăţi. Începând de astăzi, timp de două luni, tinerii vor avea posibilitatea să ne cunoască şi să intre în dialog cu cadre didactice şi studenţi, care le vor prezenta programele de studii, disciplinele studiate, oportunităţile de a obţine burse în străinătate, spaţiile de cazare şi alături de care vor vizita săli de curs şi laboratoare din facultăţile pe care îşi doresc să le urmeze”, precizează conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.

Programarea vizitelor grupurilor de elevi şi cadre didactice însoţitoare poate fi realizată accesând link-ul https://forms.gle/3c8D5yeQPzcmtsPy8 .

Detalii suplimentare despre oferta educaţională a tuturor facultăţilor din cadrul UOC sunt disponibile pe website-ul dedicat admiterii – https://admitere.univ-ovidius.ro/ , prin intermediul căruia vă putea fi realizat şi accesul la platforma de admitere.

„Pentru sesiunile de admitere din lunile iulie şi septembrie 2024, tinerii se vor putea înscrie online, la studii universitare de licenţă, master sau doctorat, în funcţie de rezidenţă – în calitate de: cetăţeni români, UE, SEE, CE; români de pretutindeni; cetăţeni internaţionali”, se mai spune în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?