Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fotbal: Componenţii selecţionatelor României de la EURO 1984 şi CM 1994, invitaţi la meciul naţionalei cu Irlanda de Nord

Fotbaliştii care au jucat pentru prima reprezentativă a României la EURO 1984 şi Cupa Mondială din 1994 au fost invitaţi de conducerea Federaţiei Române de Fotbal la meciul amical pe care echipa naţională îl dispută, vineri, cu Irlanda de Nord, pe Arena Naţională din Capitală. „Cu o ocazie specială şi o atmosferă plină de emoţie, Federaţia Română de Fotbal are onoarea de a invita foştii internaţionali de la EURO 1984 şi Cupa Mondială din 1994 la o întâlnire memorabilă cu suporterii pe Arena Naţională. Meciul de fotbal România – Irlanda de Nord, programat vineri, 22 martie, de la ora 21:45, va fi o ocazie deosebită de a reuni generaţiile care au scris pagini de istorie în fotbalul românesc. Este un moment unic pentru a sărbători şi a recunoaşte contribuţia excepţională a jucătorilor care au marcat generaţii şi au încântat milioane de fani prin performanţele lor”, informează FRF pe site-ul său oficial. „Anul acesta, când România se pregăteşte pentru EURO 2024, marchează aniversarea a 30 de ani de la cea mai bună performanţă a naţionalei noastre, sfertul de finală cu Suedia de la Campionatul Mondial din 1994, şi 40 de ani de la prima noastră calificare la EURO, în 1984. Este o oportunitate deosebită de a onora moştenirea acestor echipe şi de a transmite spiritul lor de luptă şi determinare către generaţia actuală, creându-se o legătură între trecut, prezent şi viitor. Astfel, Federaţia Română de Fotbal a invitat la acest prim meci de pregătire pentru Campionatul European din această vară toţi jucătorii care au participat la cele două turnee finale şi pe cei doi selecţioneri: Mircea Lucescu, respectiv Anghel Iordănescu”, se mai precizează pe site-ul citat.

Echipa naţională a României întâlneşte Irlanda de Nord, în 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, şi Columbia, la 26 martie, de la ora 21:30, pe Civitas Metropolitano din Madrid, în două partide amicale înaintea participării la EURO 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?