Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Seniorii dintr-un centru pentru persoane vârstnice din cadrul DGASPC Vrancea, pregătiți să întâmpine primăvara cu optimism și încredere

Facebook Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Vrancea:

Cu inima plină de recunoștință, vrem să vă împărtășim un gest generos. Un salon din comunitate, prin intermediul a două doamne cu mâini dibace și suflete mărinimoase, a oferit beneficiarilor seniori dintr-un centru pentru persoane vârstnice din cadrul DGASPC Vrancea bucuria îngrijirii și înfrumusețării părului, pregătindu-i astfel să întâmpine primăvara cu optimism și încredere.

Mulțumim doamnelor Carmen Sabău și Cristina Lazăr pentru gestul lor minunat! Prin devotamentul și profesionalismul lor, au adus lumină și căldură în viețile celor în vârstă, oferindu-le nu doar o îngrijire fizică, ci și o doză sănătoasă de afecțiune și atenție. Astfel de gesturi simple, dar pline de înțelegere și dragoste, sunt cele care definesc frumusețea umanității și ne amintesc că fiecare dintre noi poate aduce o schimbare pozitivă în viețile celor din jur. Să ne inspirăm unii pe alții și să continuăm să răspândim faptele bune, bucuria și compasiunea în comunitatea noastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?