Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Doliu la Deep Serv Focșani: a murit, mult prea devreme, Lucian Marius Dogariu

S-a stins din viață Lucian Marius Dogariu, unul dintre oamenii dedicați ai Deep Serv Focșani, „un om de o bunătate și o seninătate aparte”, un om „la înălțime”, atât la propriu, cât și la figurat, căci Lucian executa servicii de alpinism utilitar, în cadrul bine-cunoscutei firme de curățenie civilă și industrială. În ultima vreme, Lucian ducea o luptă grea, cu o boală nemiloasă, după cum aflăm dintr-o postare publicată de Dana Morarescu. Din nefericire, Deep Serv a anunțat, vineri, că Lucian Marius Dogariu a pierdut această grea luptă:

„De 3 zile Deep Serv are un prieten în minus pe Pământ și un înger în plus la cea mai mare Înălțime. Lucian, colegul nostru, a părăsit mult prea devreme familia, echipa, prietenii, vârfurile de munți și clădirile rămase neatinse.

Unul dintre oamenii care timp de 15 ani a contribuit la creșterea și dezvoltarea companiei astăzi veghează de Sus.
Pentru zâmbetele pe care le-ai adus, noi îți mulțumim.
Pentru colegul care ai fost, noi îți mulțumim. Pentru prietenul care ai fost, noi îți mulțumim.

Legea firii a lăsat uitarea, ca monedă de schimb, astfel încât viața pământenească să meargă înainte. Tu pentru noi rămâi un om drept, corect, amuzant, dedicat, atent cu cei din jur, un adevarat prieten și coleg.

Atât de mult iți placea la înălțime, iar de acum ești la cea mai mare înălțime!

Pentru toți cei care doresc să-i aducă lui Lucian un omagiu, o pot face până duminică, 10 Martie, la Biserica „Sfinții Voievozi” din Focșani, strada Garofiței, nr. 7. Înmormântarea va avea loc duminică, începând cu ora 13:00, la cimitirul Sudic, spre Câmpineanca.

Dumnezeu să te ierte și să îți odihnească sufletul în Ceruri!”

Sursă foto: Facebook Ioana Raluca Dogariu

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate și celor care i-au fost aproape lui Lucian Marius Dogariu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?