Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO/FOTO! De 8 Martie, doamnele și domnișoarele au fost „sancționate” de angajați din structurile MAI vrâncene, cu flori, gesturi și zâmbete de recunostință

Comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ)  Vrancea:

„ZIUA CELOR CE DĂRUIESC ZILE

În prima parte a zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Vrancea au transmis un mesaj de recunoștință și prețuire femeilor, în zona centrală a municipiului Focșani. Astfel, polițiștii, jandarmii, pompierii și specialiștii antidrog din Vrancea au fost din nou, în echipă completă, în comunitate, unde au oferit flori, în semn de apreciere, doamnelor și domnișoarelor sărbătorite.

Ziua a continuat la Căminul pentru Persoane Vârstnice Focșani, unde o floare, o vorbă bună, o îmbrățișare și un gând bun au adus zâmbete și raze de fericire pe chipurile bunicuțelor.

Surprizele au fost reciproce! Lui Gabriel, colegul nostru, medic veterinar în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, care și-a dorit să își petreacă ziua de naștere în cel mai frumos mod, i-a fost cântat ”La mulți ani” de către bunicii din cămin, care l-au așteptat cu o mică supriză. A fost o plăcere deosebită pentru noi să ajutăm personalul căminului la servirea mesei de prânz.

Prin gesturile simbolice, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, au exprimat gratitudinea pentru contribuția semnificativă a femeilor în societate.

Polițiștii rutieri au fost prezenți pe drumurile publice din județ, pentru a ”depista” femeile participante la trafic, în vederea luării tuturor „măsurilor care se impun”, în contextul Zilei de 8 Martie. Li s-au alăturat și elevii și studenții care desfășoară stagiul de practică. Printre ei s-a aflat și viitorul nostru coleg, Daniel Mihu, a cărui mamă îl priveşte blând și cu mândrie, din ceruri și de la care a învățat să privească și să prețuiască orice femeie, care și cum ar privi-o pe ea.

În semn de mulțumire si prețuire, pentru puterea, dedicarea, sensibilitatea, gingășia, iubirea și, nu în ultimul rând, pentru sacrificiul de care dau dovadă, doamnele și domnișoarele participante la trafic au fost sancționate” cu flori, gesturi și zâmbete de recunoștință, pentru tot ceea ce înseamnă „FEMEIA„.

LA MULȚI ANI, DRAGI FEMEI ȘI MAME!
SĂ FIȚI PUTERNICE, DAR ȘI SENSIBILE IAR ZÂMBETUL SĂ NU VĂ PIARĂ NICIODATĂ!”

 

Comunicat de presă, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Vrancea:

„O misiune M.A.I. specială de 8 martie

Astăzi, când sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, avem prilejul de a vă spune cât de mult însemnați pentru noi și să vă mulțumim pentru tot.

Chiar dacă soarele a refuzat să își facă apariția în această zi specială, jandarmii vrânceni, polițiștii, pompierii și reprezentanți ai Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog au adus zâmbete personalului feminin și bunicilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Focșani, cadrelor medicale și aparținătorilor de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” Focșani, dar și doamnelor și domnișoarelor cu care au interacționat în Municipiul Focșani.

Dorim tuturor doamnelor și domnișoarelor ca întreaga viață să le fie asemenea unei zile frumoase de primăvară!

La mulți ani! 🍀💐”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?