Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Suraia. Au fost reluate lucrările de asfaltare

Autoritățile locale din Suraia continuă lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii locale. Primarul comunei Suraia, Maria Stroe, a anunțat că au fost reluate lucrările de asfaltare a străzilor din localitate. Ea a precizat că zilele acestea se asfaltează strada Butuceni. „Continuăm asfaltarea străzilor rămase din  proiectul finanțat prin programul Anghel Saligny-12,80 km de drum comunal. Utilajele și muncitorii sunt în teren și se asfaltează pe strada Butuceni“, a anunțat primarul Maria Stroe.

Primăria Suraia are în derulare proiectul de asfaltare a drumurilor comunale. Proiectul este finanțat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Programul Anghel Saligny. „Am semnat contractul pentru execuția proiectului de asfaltare drumuri comunale, proiect care este finanțat prin Ministerul Dezvoltării – Programul Anghel Saligny în valoare de 17.000.000 lei. Lucrările de asfaltare se desfășoară pe o lungime de 12,8 kilometri și se vor face pe străzile: Rădăcini, Butuceni, Livezi, Tinereții, Crinului, Putnei, Credinței, Salcâmului, Liliacului, Veterinari, Tăbăcari, Lalelei, Gării, Narcisei, Tăbăcari, Toporașului!“, declara anul trecut edilul șef al comunei Suraia.

Pe lista de investiții se mai află și construirea a două blocuri de locuințe sociale la Suraia, cu 12 apartamente fiecare. Fiecare bloc va avea demisol, parter și două etaje. Valoarea totală estimată a investiției este de 12 milioane lei, finanțarea fiind asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?