Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Activitate de voluntariat la biblioteca Liceului Teoretic Odobești

Timp de câteva săptămâni, două eleve de la clasa a V-a A, de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești, Maria Faliboga și Maria Florea au făcut cu multă migală mărțișoare din pastă fimo, împreună cu doamna bibliotecar Daniela Potorac, într-o acțiune de voluntariat, în cadrul proiectului „Mărțișorul, simbol al primăverii”. Elevele au dăruit mărțișoarele cadrelor didactice și au fost răsplătite pentru strădania lor cu câte o ramă foto, cu dedicație specială pentru mamele lor, și cu câte o diplomă.

Elevele au primit premiul special pentru activitatea de voluntariat în cadrul proiectului “Mărțișorul, simbol al primăverii”, fiind recompensate pentru munca depusă în cadrul bibiliotecii liceului”, a precizat profesoara Daniela Panaite, unul dintre inițiatorii proiectului. Profesoarele liceului nu au primit doar mărțișoare cu ocazia venirii primăverii, ci și dovezi de recunoștință, profesoara de franceză Mariana Cabalortă primind o scrisoare în franceză, de la o elevă.

Totodată, cu ocazia zilei de 1 martie, a fost organizată o activitate de profesoarele de limba română Oana Bogdan și Mihaela Rotaru, „Creangă, mărțișor literar”, la Casa de Cultură din Odobești, unde elevii de la clasele a VII-a B și a VII-a C și-au pus în valoare calitățile de actori și au primit diplome de participare pentru contribuțiile lor la reușita evenimentului.

 

Profesor Ema Dragomir, Liceul Teoretic Odobești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?