Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Focșănean oprit în trafic de polițiști, pozitiv la substanțe psihoactive

Comunicat de presă, 29 februarie 2024:

La data de 28 februarie, în jurul orei 10:34, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit pe strada Cuza Vodă un autoturism condus de un bărbat, de 37 de ani, din municipiu. Întrucât exista suspiciunea consumului unor substanțe psihoactive, bărbatul a fost condus la spital. În urma testului efectuat, a reieșit un rezultat preliminar pozitiv, fiindu-i recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii vrânceni atrag încă o dată atenția asupra pericolelor conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise și fac apel la toți conducătorii auto să conștientizeze efectele unor astfel de comportamente iresponsabile.

În același context, reamintim șoferilor că, potrivit prevederilor legale, cei care consumă alcool sau substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan, dar și cei care conduc fără a deține acest drept, vor fi condamnați la închisoare cu executare dacă sunt găsiți vinovați de producerea unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

Foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?