Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Primăria Câmpineanca extinde rețeaua de alimentare cu gaze naturale

Primăria Câmpineanca va realiza un proiect ce vizează extinderea rețelelor de alimentare cu gaze naturale. Proiectul va fi realizat cu Primăria Odobești, iar în acest sens, cele două UAT-uri au încheiat un acord de asociere. Proiectul comun a fost depus spre finanțare pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“ (PNI).

Primarul comunei Câmpineanca, Tudorel Ivan, a declarat că ordinul de de aprobare a finanțării proiectului extinderii de rețea gaze naturale pentru cele două localități a fost semnat încă din septembrie anul trecut. „A fost semnat ordinul de aprobare a finanțării proiectului extinderii de rețea gaze naturale pentru cele două unități administrativ teritoriale, proiect finanțat de MDRAP cu sprijinul necondiționat al prefectului județului Vrancea, Nicușor Halici, președinte PSD Vrancea! Este o veste bună pentru Primăria Câmpineanca, dar și pentru Primăria Odobești, aflate în asociere pentru realizarea acestui proiect de extindere a rețelei de gaz. În acest fel vom termina de introdus conducta de gaz pe fiecare stradă în parte cu racordurile aferente.  De reținut este faptul că la nivelul comunei noastre avem deja racordate un număr de 420 de gospodării“, a spus primarul Tudorel Ivan.

Pe lista de investiții finanțate prin PNI „Anghel Saligny“ în aceeași etapă cu primăriile Câmpineanca și Odobești se mai află localitățile Adjud, Cotești, Dumbrăveni, Focșani, Garoafa, Tătăranu, Țifești și Vânători. Valoarea totală a investițiilor în aceste localități este de 193,4 milioane de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?