Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO și FOTO! A început slujba de înmormântare a lui Cătălin Toma, în prezența premierului Marcel Ciolacu și a președintelui Senatului, Nicolae Ciucă

A început slujba de înmormântare a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I, Centru, acolo unde a și fost depus pentru priveghere.  Slujba de înmormântare este oficiată de Înalt Prea Sfinția Sa, Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, împreună cu un sobor de preoți.
La slujba de înmormântare participă prim-ministrul Marcel Ciolacu, președinte al PSD, președintele Senatului Nicolae Ciucă, președinte al PNL, miniștri ai Guvernului României, europarlamentari, parlamentari, președinți ai Consiliilor Județene din țară, primarii localităților vrâncene, șefi ai instituțiilor deconcentrate.

Curtea și clădirea bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I, Centru sunt străjuite de flori, mii și mii de flori, coroane, jerbe, buchete, aduse de cei care au venit să-și ia rămas bun de la cel care a fost șef al administrației județene, „lider dedicat şi un om remarcabil”, „cu o înaltă ţinută intelectuală şi morală”, „un exemplu de profesionalism şi devotament”, „un om, cât o lume întreagă”.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a încetat din viață sâmbătă dimineață, la un spital din București. Avea 46 de ani și era în politică de la începutul anilor 2000. Cătalin Toma a fost din 2016 până în prezent președintele PNL Vrancea, a fost primar al comunei Jariștea, senator în Senatul României, iar din 2020 a fost ales președinte al Consiliului Județean Vrancea.

          Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate și celor care i-au fost aproape lui Cătălin Toma! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?