Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Marian Oprișan, scrisoare deschisă: NU doresc să preiau locul fostului președinte Cătălin Toma

21 februarie 2024
SCRISOARE DESCHISĂ

Cu sufletul copleșit de tristețe, mă simt dator să clarific în mod public poziția mea în acest moment, în calitate de vicepreședinte al administrației județene, în urma speculațiilor apărute în aceste zile în mass media locală și națională cu privire la preluarea atribuțiilor președintelui Consiliului Județean Vrancea, după trecerea prematură la cele veșnice a conducătorului instituției.

Dorința mea este clară: NU doresc să preiau locul fostului președinte Cătălin Toma și atribuțiile de președinte al instituției.

Consider că mandatul conferit de cetățeni la alegerile locale din anul 2020 liderului PNL trebuie să fie continuat și dus la sfârșit, în mod natural, de colegii acestuia.

În aceste momente de o tristețe copleștitoare și de o mare încărcătură emoțională, este datoria noastră de onoare să respectăm, cu decență, memoria acestui om tânăr care s-a stins prea repede și pe care l-am apreciat pentru echilibrul, bunătatea, modestia și integritatea sa.

Vă asigur că voi continua să fiu alături de vrânceni și voi susține proiectele pentru dezvoltarea Vrancei, așa am cum făcut-o în ultimii ani.

Marian Oprișan
Vicepreședinte
Consiliul Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?