Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Popasul Dumbrăvița – locul ideal pentru a sărbători Ziua Femeii, în compania lui Dan Helciug

Anotimp al renașterii și speranței, primăvara își face mereu o intrare triumfală în viața noastră, încă de la primele ei zile. Fiecare clipă se transformă parcă într-un moment de sărbătoare, ce aduce cu el un soi de bucurie pură în sufletele tuturor. E momentul în care sărbătorim Mărțisorul și e momentul în care sărbătorim Femeia, cu gingășia, frumusețea,  devotamentul, tenacitatea și puterea ei de a încerca mereu mai mult și de a reuși – de a face posibil ceea ce uneori pare de neimaginat.

Și unde am putea sărbători „Ziua Femeii”, dacă nu într-un loc ce pare desprins dintr-o poveste? Pentru că, anul acesta, Popasul Dumbrăvița ne ajută, în cel mai frumos mod, să spunem „La mulți ani!” femeii de lângă noi, fie că este mamă, soție, iubită sau fiică. Într-un cadru ce ne dezvăluie, deopotrivă, rafinament și intimitate, Popasul Dumbrăvița ne invită sâmbătă, 9 martie, să petrecem Ziua Femeii.

Pe lângă atmosfera elegantă și primitoare, pregătită până în cel mai mic detaliu, Popasul Dumbrăvița are și câteva surprize pentru cei care, sâmbătă seară, îi vor trece pragul.
„Evenimentul va începe la ora 20.00 și prețul unui bilet este de 200 lei pentru o persoană. Pentru cei prezenți, Popasul Dumbrăvița a pregătit un meniu constând în aperitiv, fel principal, desert, cafea, iar ca băuturi: apă plată sau minerală (500ml), vin (500ml), Aperol sau Hugo, după preferință”, ne-a precizat doamna Roxana Stoica, managerul locației.

Însă surpriza vine abia acum: publicul se va putea bucura, în timp ce savurează o cină delicioasă, de un recital live susținut de îndrăgitul artist Dan Helciug, a cărui voce de excepție va încânta sufletele tuturor. Actor, muzician, compozitor, textier, lider vocal și prezentator tv, Dan Helciug și-a legat o parte importantă a activității sale artistice de evoluția în trupa de mare succes Spitalul de Urgență și, cu sigurață, în recitalul de sâmbătă seară, el va veni în fața publicului cu un show total, așa cum ne-a obișnuit.

Totodată, „DJ Ovi va întreține atmosfera de petrecere pe parcursul întregii seri” care, potrivit doamnei Roxana Stoica, „sperăm să fie o seară de neuitat! Sperăm că sâmbătă, 9 martie, de la ora 20.00, vă veți bucura de momente de excepție la Popasul Dumbrăvița și vă stăm la dispoziție pentru rezervări telefonice și detalii la unul din numerele de telefon: 0748 188 882 / 0729 037 082”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?