Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO: Fotbal – Jocuri de pregătire al formațiilor din Superliga Vrancei

 

  • Pe Stadionul din Suraia, echipele au ținut un moment de reculegere în memoria fostului președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma

 

Echipele din Superliga Vrancei au continuat meciurile de pregătire pentru ultima parte a sezonului competițional. CSM Adjud 1946 a jucat sâmbătă, pe terenul sintetic din Roman, în compania liderului Ligii a 4-a din județul Suceava, ACS Juniorul Salcea. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, golul adjudenilor fiind marcat de Vasile Padovei. „Un meci bun contra liderului Ligii a 4-a din Suceava. Noi puteam să marcăm cel puțin alte două goluri, dar în situație de unu la unu cu portarul au ratat Norbert Antal și Vasile Padovei. În partida de astăzi au debutat alți 3 juniori (2007) veniți de la echipa U19. Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 12:00, pe Stadionul Municipal Adjud se va disputa partida CSM Adjud Rapid Brodoc”, a fost comentariul postat pe pagina de Facebook a CSM Adjud 1946 după jocul de la Roman.

 

Victoria Gugești a întâlnit în deplasare, tot sâmbătă, pe Voința Lanurile, liderul Ligii a 4-a din județul Buzău, a cărui reprezentantă va avea ca adversară la barajul de promovare în Liga a III-a campioana Vrancei. Gugeștenii au câștigat cu 3-2 (0-2). Golurile oaspeților, care au întors de la 0-2 cât era la pauză, au fost marcate de Milea, Lupu și Mihăilă.

La Suraia, Siretul a jucat în compania Energiei Vulturu de care a fost întrecută cu 3-2. „Meci amical astăzi, la Suraia, în compania echipei locale, Siretul. Deși am avut trei titulari absenți, băieții au reușit un meci bun, revenind de la 0-2 și, în final, am reușit să câștigăm partida cu 3-2. Au marcat Silviu Dumitru, Luci Apostol și Vali Vasilache. La începutul partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului președinte al CJ Vrancea, Cătălin Toma. Felicitări, băieți, pentru dăruire, ambiție și perseverență!” a postat pe pagina de Facebook a clubului profesorul Sorin Damian, antrenorul ACS Enegia Vulturu.

Sursa foto: Facebook CSM Adjud 1946, Facebook ACS Energia Vulturu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?