Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Managerul campioanei: „Suntem încrezători la baraj“


Pentru al patrulea an consecutiv, echipa de minifotbal Voința DEEP SERV a câștigat titlul județean în Liga de minifotbal și, va reprezenta județul, alături de Sanorom Bolotești, la turneu regional de baraj pentru calificarea la faza finală. Marian Spînu, managerul echipei Voința DEEP SERV spune că este mândru de echipa sa și are încredere într-o evoluție bună la turneul regional organizat la Iași. „Este al 4-lea titlu consecutiv al echipei Voința DEEP SERV și suntem bucuroși de această performanță, mai ales că anul acesta am avut competitori pe măsură. S-a văzut o evoluție, în acest sezon de campionat, la aproape toate echipele participante și asta ne bucură, pentru că satisfacția este mult mai mare. Felicit toți jucătorii Voinței DEEP SERV, nu doar pentru ce au obținut, dar și cum au obținut acest rezultat: disciplină, muncă, perseverență, toate ingredientele rețetei noastre de succes, sudate de ingredientul cel mai important: VOINÅ¢A. După acest rezultat, așteptăm încrezători evoluția de la Iași, de la baraj. Le mulțumim sponsorilor noștri, domnului Bernard Cheere (ARTIFEX) și domnului Doru Simiz (PANDORA PROD), DEEP SERV, dar cât și celorlalți sponsori, respectiv  Vrancarton, Derati Serv și Smart Group Solution al căror sprijin înseamnă foarte mult pentru noi”, a spus Marian Spînu, managerul Voinței DEEP SERV.
Numărul susținătorilor Voința DEEP SERV  a crescut de la an la an, iar acest lucru se poate observa și din numărul de like-uri (aproape 3000) la pagina de Facebook. De asemeni, este și singura echipă de minifotbal cu website oficial, unde sunt publicate constant informații, imagini, video-uri cu echipa: www.vointadeepserv.ro. „Voința DEEP SERV este, înainte de toate, un proiect foarte drag mie, cu 3 piloni de susținere: pasiunea pentru acest sport, atât a mea, cât și a membrilor echipei, Voința DEEP SERV reprezintă un canal de comunicare cu toți membrii comunității vrâncene și 3, cei care au crezut în noi și ne susțin în continuare. Mesajele, pe care noi am dorit să le transmitem, fie prin proiecte concrete de CSR, cât și prin meciuri competiționale, au aplicabilitate pentru un public țintă foarte vast: sportul te ajută să-ți dezvolți o minte sănătoasă, într-un corp sănătos, sportul poate fi un liant între oameni, pentru a face bine și a ajuta membrii comunității și dacă îți dorești să câștigi, indiferent care este miza în viață, trebuie să muncești foarte mult, să-ți pui la cale o strategie, să o urmezi cu perseverență, să evoluezi în permanență, să înveți din orice experiență, chiar și din eșecuri și să-ți alegi cu grijă echipa, respectiv oamenii de lângă tine, după caz” a completat Marian Spînu.

Voința DEEP SERV este o echipă de minifotbal, dar cu un palmares MARE de premii câștigate:

– 4 titluri consecutive de campioană în Liga de Minifotblal Vrancea – Sezon 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 și 2014-2015),
– participarea la turneul final de la Roman în sezonul 2013-2014,
– clasarea în primele 8 echipe din România, respectiv locul V în urma punctajului obținut în grupa eliminatorie,
– 5 titluri de campioană consecutive la Cupa Firmelor Vrâncene (2011, 2012, 2013, 2014 și 2015),
– Vicecampioană la Cupa Magic Iași în 2013, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?