Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

VIDEO și FOTO! Cătălin Toma, pentru ultima dată la Consiliul Județean Vrancea. Aplauze și flori pentru regretatul șef al administrației județene

Angajații Consiliului Județean Vrancea au primit cu aplauze carul mortuar care l-a adus acasă pe președintele Cătălin Toma. Mașina în care se afla sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului președinte al Consiliului Județean Vrancea s-a oprit pentru câteva minute în fața instituției, unde a fost aplaudat de cei peste o sută de funcționari dar și de oameni simpli aflați în zonă.

Printre cei prezenți s-au aflat cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și Ionel Cel Mare, primarul Municipiului Focșani, Cristi Misăilă, subprefecții Claudia Serafimciuc și Gheorghiță Berbece, șefi ai instituțiilor din subordinea CJ Vrancea, șefi ai instituțiilor deconcentrate, primari ai localităților vrâncene.
Imediat după ce carul mortuar a ajuns în Piața Unirii, un sobor format din trei preoți a cântat veșnica pomenire. După slujbă, cei prezenți au așezat flori pe sicriul președintelui Cătălin Toma în semn de respect dar și cu mare regret pentru trecerea prematură la cele veșnice.

” 🙏 Președintele nostru, Cătălin Toma, a venit astăzi pentru ultima oară la Consiliul Județean, locul în care și-a depus toată implicarea, devotamentul și dorința sinceră pentru dezvoltarea acestui județ ”alintat de Dumnezeu”, cum îi plăcea să spună de fiecare dată.

Ne-am luat rămas bun, printr-o rugăciune, cu sufletele încremenite de tristețe.

Cei care doresc să aducă un ultim omagiu celui care a fost Cătălin Toma o pot face la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I, Centru, unde este depus astăzi. Înmormântarea va avea loc joi, 22 februarie, la ora 11.00, la Jariștea.

🙏 Drum lin spre stele, domnule președinte! Dumnezeu să vă primească în Împărăția Sa! „, au transmis reprezentanții Consiliului Județean.

Ulterior, carul mortuar a plecat în aplauzele celor prezenți spre Jariștea, acolo unde locuia președintele Cătălin Toma.
Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I, Centru.
Consiliul Județean a anunțat că înmormântarea președintelui Cătălin Dumitru Toma va avea loc joi, 22 februarie, la ora 11.00, la Jariștea. În fiecare zi, de luni până miercuri, la ora 18.00, se vor citi stâlpii, la Biserica din Jariștea.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a încetat din viață sâmbătă dimineață. Decesul a survenit la Spitalul Matei Balș din București, unde se afla internat de câteva zile. Ultimul eveniment la care a participat Cătălin Toma a fost Reuniunea Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa, care a avut loc la Paris.

Cătălin Toma avea 46 de ani și era în politică de la începutul anilor 2000. S-a născut la 11 decembrie 1977 în comuna vrânceană Jariștea.

În 1996, a absolvit, la profil uman – Filologie, Liceul Teoretic ”Duiliu Zamfirescu” din Odobești, iar în 1999 a terminat cursurile Facultății de Sociologie, Psihologie și Pedagogie, de la Universitatea București. A mers la cursuri și în Franța, iar între anii 2006-2009 a fost student și la Facultatea de Limbă și Literatură Română – Universitatea „Spiru Haret” București, specializarea limba și literatura franceză.

A fost profesor de limba franceză la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobești și chiar director-adjunct pentru câțiva ani.

În 2012 a obținut certificatul de absolvire pentru ocuparea unei funcții publice corespunzătoare categoriei Înalților Funcționari Publici – Învățământ postuniversitar.

Cătalin Toma a fost din 2016 până în prezent președintele PNL Vrancea, a fost primar al comunei Jariștea, senator în Senatul României, iar din 2020 a fost ales președinte al Consiliului Județean Vrancea. Era și președintele Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară “Vrancea Curată”, “Vranceaqua”, “Speranța Vrancei”, al Asociației pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului Vrancea, era membru de onoare al Asociației Comunelor din România.
Cătalin Toma era și membru titular în cadrul Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa, la ale cărui lucrări fusese prezent, la Paris, cu doar câteva zile în urmă, în calitate de prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță.

Dispariția prematură a celui care a fost Cătălin Toma este un șoc pentru întreaga comunitate din Vrancea.
Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate și celor care i-au fost aproape lui Cătalin Toma! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Primarii Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, alături de 𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐚̆𝐭𝐚̆𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐨𝐦𝐚 (11 decembrie 1977 – 17 februarie 2024), la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I, Centru.
𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐳𝐞𝐮 𝐬𝐚̆-𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐢̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐚̆𝐭̦𝐢𝐚 𝐬𝐚!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?