Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Mandate vacante în Consiliul Județean. Cătălin Ghețu (PSD) a demisionat, iar Mihăiță Lepădatu a fost exclus din USR

Consilierul județean Cătălin Ghețu (PSD) și-a dat demisia din funcția de ales județean. Decizia are la bază motive personale și nu a explicat care ar fi acestea. Plenul Consiliului Județean întrunit în ședința ordinară a luat act de demisia acestuia și a declarat locul vacant urmând ca PSD Vrancea să nominalizeze un supleant pentru ocuparea funcției vacante.

Tot în ședința de astăzi plenul Consiliului Județean Vrancea a fost informat că i-a încetat mandatul de ales județean consilierului Mihăiță Lepădatu(USR) după ce Curtea de Apel București i-a respins definitiv acțiunea introdusă împotriva formațiunii politice care l-a exclus din partid.
Excluderea a avut loc ca urmare a faptului că Lepădatu nu respectase hotărârea politică a conducerii USR Vrancea privind plafonarea salariilor angajaților din Consiliul Județean Vrancea.
Astfel, plenul Consiliului Județean a fost informat că mandatul consilierului Lepădatu încetează la data la care hotărârea de judecată este definitivă și irevocabilă.
Deși a fost în sala de ședințe Mihăiță Lepădatu a luat loc în sală alături de invitați și nu în fotoliul de ales județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?