Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu vin pe 24 Ianuarie la Focșani

Prim-ministrul Nicolae Ciucă, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, de ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr și consilierul prezidențial Constantin Dudu Ionescu, sunt așteptați la manifestările organizate la Focșani cu prilejul aniversării a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române. La evenimentele care vor fi organizate la Focșani va participa și ambasadorul Republicii Franceze, Excelența Sa Laurence Auer.

Demnitarii români vor participa, în prima parte a zilei, la manifestările organizate la Iași, iar după amiază sunt așteptați în Piața Unirii din Focșani. Evenimentele de la Focșani vor începe de la ora 16, în Piața Unirii, când va fi acordat onorul militar. Conform programului anunțat de organizatori, vor avea loc intonarea imnului național, alocuțiuni ale oficialilor prezenți, defilarea detașamentului de onoare. După ceremonialul militar va avea loc un moment evocator pregătit de artiștii Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia”, urmat de o retragere cu torțe a militarilor focșăneni. La final, artiștii Ansamblului Folcloric „Țara Vrancei” îi vor invita pe toți focșănenii să se prindă în Hora Unirii!
Evenimentele sunt organizate de Primăria Municipiului Focșani, Instituția Prefectului, Consiliul Județean Vrancea și Garnizoana Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?