Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Jiu Jitsu – Academia Marinus Focșani, locul 2 la Campionatul Național de Ne Waza

 

  • Sportivii focșăneni au obținut 20 de medalii – 8 de aur, 5 de argint și 5 de bronz

 

          Academia Marinus Focșani s-a clasat pe locul 2 la Campionatul Național de Ju Jitsu proba Ne Waza organizat de Federația Română de Arte Marțiale la Pitești, în perioada 10-12 februarie. Sportivii coordonați de sempai Maria Denisa Ferariu, o tânără de doar 18 ani, au participat în majoritate la câte două categorii, a lor și cea imediat superioară, de la U 12 la master, peste 35 de ani, și obținut 20 de medalii – 8 de aur, 5 de argint și 5 de bronz. 

Au fost medaliați cu aur pentru primul loc Maria Denisa Ferariu – de două ori, Ștefania Mara Șerban, Elina Dumitrașcu, Radu Crăciun, Nicolas Boubătrîn, David Cucoș, Adelin Alecu.

Pe locul al doilea, cu medalii de argint s-au clasat Elina Dumitrașcu, Zian Monac David Andrei Mustafa, Radu Crăciun, Angelo Avramiuc, David Mihăilă.

Au primit medalii de bronz pentru locul al treilea Gabriel Stoian, Iliuță Șerban, Dragoș Chirilă, Tudor Răducioiu, Nicholas Babalîc.

          Nu au intrat în locuri pentru medalii, dar au avut prestații bune Ianis Săpunaru, Stefano Boubătrîn, Ianis Huzuneanu, Mădălin Ionuț Petrea, David Lăduncă, Teodor Prescură.

Sensei Marian Dobrică, managerul clubului: ”Cu o pregătire meticuloasă și spirit de echipă, acești luptători au reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor și să demonstreze că sunt printre cei mai buni din țară. Locul 2 la acest campionat național este o realizare extraordinară pentru Academia de Brazilian Jiu-Jitsu și pentru orașul nostru. Este o performanță care onorează echipa și antrenorii săi și întreaga comunitate, consolidând reputația noastră ca un centru al excelenței în sport. Sempai Maria Denisa Ferariu, recunoscută pentru talentul și calitățile de lider, a fost o prezență inspirațională pentru echipă. A fost motorul care a condus echipa spre succes. Mulțumim tuturor părintilor care au fost în permanență lângă sportivii noștri. Totodată multumim TopRoof, sponsorul academiei noastre!

Adaug că duminică, 11 februarie, Ștefan Ușurelui a luptat în turneul de la Bologna, în Italia și a câștigat doua medalii de aur la probele de GI si NO GI”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?