GALERIE FOTO: Fotbal – Focșănenii au câștigat și al doilea amical

0
228

 

  • CSM Focșani 2007 – Viitorul Curița 4-1 (2-1)

 

Formația CSM Focșani 2007: Sîrghi – Săpunaru, Marku, Ciopa, Dumitru –  Mihart, Enache, Toba, Gorovei – Ciobanu, Tchassem. Au mai jucat: Preda – Negoiță, Perju, Tamași, Mazilu, Stancu, Dănilă, Stoica, Zaharia, D.Toader, Dănăilă, Oprea și Moravski.

Antrenori, Octavian Grigore – principal, Adrian Senin – secund

 

          CSM Focșani 2007 a jucat sâmbătă, 10 februarie, de la ora 12:00, pe Stadionul Milcovul, al doilea amical al perioadei de pregătire pentru sezonul de primăvară 2024. Adversară i-a fost Viitorul Curița, formație care ocupă locul 8 în Seria a 5-a a Ligii a III-a. Antrenorii gazdelor au folosit întregul lot, din care au făcut parte și nou veniții Sîrghi și Ciopa, din Republica Moldova și Moravski, din Polonia.

Focșănenii au arătat, ca și în amicalul cu CSM Adjud 1946 din urmă cu o săptămână, poftă de joc și de gol. În fața unui adversar care nu i-a pus mari probleme și care a arătat ca o echipă de mijloc al Seriei a 2-a, CSM 2007 a marcat de patru ori, o mai putea face de câteva ori, și s-a impus cu 4-1. Golurile gazdelor au fost marcate de Ciobanu, din lovitură de pedeapsă, în minutul 12, Ciopa, în minutul 35, Zaharia, din penalty, în minutul 55 și Danăilă, în minutul 86, când a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Oneștiului după șutul lui Zaharia. Pentru oaspeți a marcat Cucu, din lovitură de penalitate, în minutul 36.

          Următoare partidă de verificare a CSM Focșani 2007 va avea loc miercuri, 14 februarie, de la ora 14.00, pe Stadionul Milcovul din Focșani, în compania FC Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here