Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ISU Vrancea: 49 de amenzi aplicate operatorilor economici și instituțiilor publice, în controalele din luna ianuarie

BULETIN INFORMATIV

Activități de pregătire a populației și de prevenire a situațiilor de urgență
desfășurate în luna ianuarie 2024, în județul Vrancea

La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Anghel Saligny” al județului Vrancea, în luna ianuarie a acestui an, au fost înregistrate 204 cereri pentru emiterea avizelor, autorizațiilor, acordurilor și pentru asistență tehnică de specialitate. Pe linia securității la incendiu au fost emise 40 avize și 4 autorizații. Totodată au fost emise 2 avize transporturi deșeuri periculoase.
În perioada precizată, au fost efectuate 68 controale pe linia apărării împotriva incendiilor și protecției civile, din care: 48 la operatori economici, 12 la instituții publice, 1 la localități și 7 la obiective de investiții.
Pe timpul desfășurării controalelor au fost constatate 398 nereguli pe linia prevenirii situațiilor de urgență. Din acestea, 47 au fost soluționate operativ pe timpul controalelor. Pentru deficiențele constatate au fost aplicate 351 sancțiuni contravenționale, din care 302 avertismente și 49 amenzi, în cuantum 401.000 lei.
Tot în luna ianuarie, au fost desfășurate 68 activități de informare preventivă, în cadrul cărora au fost instruite 406 persoane.
Activitățile de pregătire a populației și de prevenire a situațiilor de urgență desfășurate de personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea sunt cu caracter permanent și au rolul de a crește reziliența comunităților și gradul de siguranță a cetățenilor.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?