Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

FOTO: Primarul Cristi Misăilă este noul președinte al PSD Focșani

Conferința de alegeri a Organizației Municipale PSD Focșani poate fi văzută aici! 


Primarul Cristi Valentin Misăilă este noul
președinte al Organizației PSD Focșani. El a fost ales în această după amiază cu unanimitate de voturi.

În funcția de prim-vicepreședinte a fost ales deputatul Laurențiu Marin.

Vicepreședinți ai PSD Focșani au fost aleși Cristina Nedelcu, subsecretar de Stat din Ministerul Culturii, Vasile Carnariu, președintele Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, Mihai Nedelcu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi, filiala Vrancea, și consilier local PSD Focșani, Liviu Oloeriu, fost președinte al PSD Focșani, Adrian Vulpoiu, director al Societății Salubrizare și Servicii Publice SA, Georgian Mocanu, consilier local PSD Focșani și juristul Dan Grigoraș.

Membri în Biroul Politic al PSD Focșani au fost aleși, la propunerea primarului:
– directorul Colegiului ”Al. I. Cuza”, profesor Andreea Săndulescu;
– directorul Grădiniței ”Academia Primilor Pași” Focșani, educator Viorica Pristavu;
– notarul Ciprian Nica, fost deputat PSD de Focșani;
– directorul DDSP Focșani, colonel (r) ec. Viorel Dănilă;
– directorul Teatrului Municipal ”Maior Gh. Pastia”, Focșani, actorul Sorin Francu;
– Dorin Constantinescu, profesor Liceul de Arte ”Gh. Tattarescu”, Focșani;
– Alexandru Bănică, pensionar;
– președintele organizației TSD Focșani, Dan Floroiu;
– Marilena Șerbănuț, șef secție Ateneul Popular ”Maior Gh. Pastia”, Focșani.

La conferința de alegeri a PSD Focșani au fost prezenți ministrul Apărării Naționale, Angel Tâlvăr, senator și prim-vicepreședinte PSD Vrancea, europarlamentarii Dan Nica (președintele PSD Galați), Dragoș Benea (președintele PSD Bacău), președinții consiliilor județene Buzău-Petre Emanoil Neag și Brăila – Francisk Iulian Chiriac, primarul Municipiului Galați, Ionuț Florin Pucheanu, președintele PSD Vrancea, prefectul Nicușor Halici, primari ai localităților vrâncene.

Președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici, a declarat că PSD Vrancea va fi organizația care va câștiga alegerile din acest an.
„Este cel mai important moment pentru organizația municipală. Mă bucur că suntem sprijiniți și susținuți de colegii noștri social democrați din județele vecine, care sunt prezenți aici. Asta este ceea ce înseamnă echipă. Sunt foarte multe provocări cu care ne confruntăm. Istoria este ciclică, se repetă. De noi depinde dacă vom mai permite răului să se repete. Suntem vremelnici ca reprezentanți ai dumneavoastră, politic și administrativ și de aceea este important să luăm cele mai bune decizii pentru comunități. Îi mulțumesc ministrului Apărării Naționale, Angel Tâlvăr, care este alături de noi ori de câte ori este nevoie. Este omul la care am găsit sprijin și mult optimism, mi-a dat energie și m-a încurajat să merg mai departe și pentru asta îi mulțumesc. De asemenea, îi mulțumesc președintelui Marcel Ciolacu care a sprijinit și sprijină județul Vrancea. Am avut și voi avea încredere în cuvântul său“, a precizat președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici.
Acesta a declarat deschis că îl susține pe Cristi Misailă să preia conducerea PSD Focșani. „Îl susțin pe Cristi Misailă să preia funcția de președinte al PSD Focșani. Vom arăta ceee ce este PSD, vom arăta ce echipă puternică avem și vom arăta că noi suntem soluția pentru România”, a mai spus președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici.

„Am avut piedici generate de cei care chiar și astăzi consideră că disensiunea și RESMERIȚA sunt mai bune decât Unitatea!“

Președintele PSD Focșani, Cristi Misăilă, a declarat după ce a fost ales că este mândru să fie alături de oameni care au stabilit valorile Partidului Social Democrat în Vrancea și în Focșani. George Băeșu, vicepresedinte ANRP, fost prefect al Județului Vrancea și fost deputat PSD, Iulian Matache, fost ministru PSD al Transporturilor, Ciprian Nica, fost Președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Kanty Cătălin Popescu, membru fondator al PSD Vrancea, fost prefect al județului Vrancea și fost deputat PSD de Vrancea sunt numele pe care președintele PSD Focșani, Cristi Misăilă, le-a amintit în discursul său. Cristi Misăilă l-a amintit și pe Marian Oprișan, fost președinte al PSD Vrancea și fost președinte al Consiliului Județean Vrancea, actualmente vicepreședinte al administrației județene, precizând ca acesta este cel care a avut cele mai bune rezultate în fruntea PSD Vrancea și că a fost cel care i-a schimbat „parcursul profesional”. „Nu în ultimul rând vreau să fac referire la un om care a fost extrem de important pentru cariera mea de astăzi! Deși nu este în sală din motive personale, nu aș putea să nu îl amintesc aici pe domnul președinte Marian Oprișan, cel care, încă din 2011, m-a luat în echipa sa și mi-a schimbat parcursul profesional”, a afirmat Cristi Misailă.

Acesta a spus că este onorat de alegerea sa în funcția de președinte al PSD Focșani și a precizat că munca în echipă este soluția pentru a obține rezultate bune la alegerile care vor urma. Cristi Misăilă a amintit și provocările de care a avut parte în activitatea sa administrativă și piedicile puse „de cei care chiar și astăzi consideră că disensiunea și RESMERIȚA sunt mai bune decât Unitatea!“.
„2016-2023 pot spune că am parcurs cei șapte ani de acasă! Sunt cei șapte ani de când lupt pentru Focșani, acasă! Sunt onorat de propunerea de a fi președinte al Organizației PSD Focșani! Sunt conștient că, în același timp, este și o mare responsabilitate! Cred cu tărie că munca în echipă este determinantă pentru succesul oricărei acțiuni și consider că «a face politică» înseamnă mai mult decât străduinţa de a participa la putere. Știți că preocupările mele sunt legate, preponderent, de realizarea unor proiecte importante pentru comunitate, care să treacă dincolo de atingerea unui scop politic și să rămână dovadă a muncii noastre și a capacității de a ne pune în slujba oamenilor. În toți acești ani, ne-am confruntat însă și cu multe provocări! Nu voi enumera aici piedicile, generate de cei care chiar și astăzi consideră că disensiunea și RESMERIȚA sunt mai bune decât Unitatea! Astăzi eu vin în fața dumneavoastră cu munca și faptele mele și vă propun dumneavoastră să aducem, alături de echipa noastră, o comunitate mai largă, cu care să construim, în unitate, proiecte și strategii pentru a face din Focșani un oraș prosper!“, a afirmat noul președinte al PSD Focșani.

Cristi Misăilă: PSD este obligat să câștige alegerile locale!

Primarul Cristi Misăilă a declarat că „PSD este obligat să câștige alegerile locale pentru a nu mai permite blocarea tuturor proiectelor de dezvoltare ale Municipiului Focșani, doar pentru ca unii au interese politice iresponsabile! Cetățenii acestui oraș nu au nevoie de dezbinare! Nu au nevoie de lupte sterile între partide politice! Cetățenii au nevoie să știe că le sunt copiii în siguranță și fericiți! Au nevoie de un oraș curat și liniștit! Au nevoie de prosperitate! Pentru toate aceste lucruri eu am militat și am luptat de-a lungul acestor ani! Aici, la Focșani, noi toți spunem că Unirea face Puterea! Să știți că toți cetățenii municipiului Focșani îmi spun că așteaptă de la PSD să vadă: unitate, seriozitate și sinceritate în acțiunile noastre! Mereu am crezut că atunci când îți dorești să fii în slujba cetățenilor, trebuie să ai o carieră în spate! Să vorbească despre tine rezultatele profesionale și faptele! Eu vin astăzi, în primul rând în fața cetățenilor Municipiului Focșani, cu o echipă de profesioniști! Oameni cu prestigiu în comunitate, oameni care sunt performanți în domeniul lor de activitate! Acești oameni au ales să vină alături de mine și, uniți în echipa PSD Focșani, să dezvoltăm, împreună, proiectul Focșani, acasă! Pentru aceasta, am nevoie ca dumneavoastră, cei prezenți în această sală dar și familiile și prietenii dumneavoastră să ne fiți alături! Împreună câștigăm Consiliul Local Focșani! Împreună câștigăm alegerile! Împreună facem Focșani, acasă! Așa să ne ajute Dumnezeu!“, a încheiat președintele PSD Focșani, Cristi Misăilă.

Mesaj de mulțumire post-alegeri din partea noului președinte al PSD Focșani:

„Dragi reprezentanți ai conducerii centrale a PSD, vă mulțumesc pentru că ați dat curs invitației mele și ne-ați fost alături, vineri, la Conferința Municipală a Organizației PSD Focșani. Adresez mulțumiri speciale domnului ministru al Apărării Naționale, senator al României și prim-vicepreședinte al PSD Vrancea, Angel Tîlvăr. Am fost onorat să primesc încrederea dumneavoastră pentru funcția de președinte al Organizației PSD Focșani.

Tuturor invitaților care au participat la Conferința Municipală a Organizației PSD Focșani, vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru susținerea dumneavoastră care mă onorează dar, totodată, mă obligă la îndeplinirea obiectivelor politice pentru acest an. Avem o responsabilitate enormă prin angajamentul asumat la conducerea organizației PSD Focșani. Împreună cu fiecare membru de partid, cu fiecare membru al familiei social-democrate, vom dezvolta, împreună, proiectul Focșani, acasă!

Le mulțumesc invitaților din Galați, Bacău, Brăila pentru că au fost alături de noi:

Primarul Municipiului Galați, Ionuț Florin Pucheanu, vicepreședinte PSD pe Regiunea Sud-Est

Europarlamentarul Dan Nica, președintele PSD Galați;

Europarlamentarul Dragoș Benea, președintele PSD Bacău și vicepreședinte PSD pe Regiunea Nord-Est

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea;

Președintele Consiliului Județean Brăila și al PSD Brăila, Francisk Iulian Chiriac.

Nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținerea arătată la Conferința Municipală a Organizației PSD Focșani. Împreună suntem uniți și determinați să câștigăm viitoarele alegeri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?