Marea Britanie/ Prinţul William îşi reia activităţile oficiale

0
141

Prinţul William, moştenitorul coroanei britanice, îşi va relua săptămâna aceasta activităţile oficiale, suspendate din cauza operaţiei suferite de soţia sa, a anunţat luni Palatul Kensington, în timp ce Kate îşi continuă convalescenţa, informează AFP. Miercuri, William va conduce o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, iar seara va participa la o gală caritabilă la Londra în beneficiul London Air Ambulance, a precizat Palatul Kensington, citat de agenţia de presă PA.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la 16 ianuarie pentru o intervenţie chirurgicală abdominală. Palatul Kensington a anunţat în urmă cu o săptămână că prinţesa a fost externată din clinica privată din Londra unde a suferit intervenţia chirurgicală şi că îşi continuă convalescenţa la casa familiei din Windsor, la vest de Londra. Motivul operaţiei sale din 16 ianuarie rămâne un mister, însă nu este vorba de un cancer, potrivit mass-media britanice.

Palatul a anunţat că ea îşi va suspenda probabil activităţile până la Paşte, pe 31 martie. William, fiul cel mare al regelui Charles al III-lea, şi-a încetat şi el activităţile publice pentru a da prioritate familiei. Cuplul, foarte popular în Marea Britanie, are trei copii: George, Charlotte şi Louis. Regele Charles al III-lea se află, de asemenea, în convalescenţă în urma unei operaţii la prostată.

În absenţa regelui Charles al III-lea, a prinţului William, şi a soţiei acestuia, Kate, regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a devenit tot mai vizibilă în spaţiul public, având programate numeroase deplasări în fiecare săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here