Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Cârligele. Primăria va reabilita un imobil în care va funcționa Centrul comunitar integrat

Primăria Cârligele va reabilita un imobil cunoscut sub numele de „Școala Veche”, iar aici va funcționa un Centru comunitar integrat. În acest sens, Primăria Cârligele a scos la licitație un contract denumit „Reabilitare parțială clădire C2 aparținând domeniului public al comunei Cârligele, cunoscută sub denumirea „Școala Veche”, în vederea transformării în sediul centrului comunitar integrat”. Valoarea investiției este estimată la aproximativ 1,4 milioane de lei.

Obiectul lucrării este cel de reabilitare, demolare parţială și transformare cu schimbare de destinaţie a sediului fostei Şcoli vechi, clădire C2 – din satul Cârligele, comuna Cârligele, judeţul Vrancea, în Centru Comunitar Integrat. Măsurile de intervenţie asupra clădirii trebuie să asigure un echilibru al performanţelor și costurilor, avându-se în vedere realizarea unei calităţi care să satisfacă cerinţele utilizatorilor în condiţii de calitate, îmbunătăţirea performanţelor de izolare termică a elementelor de construcţie ce delimitează spaţiile încălzite de exterior, precum și creșterea eficienței energetice a instalaţiilor de încălzire, apă caldă de consum şi iluminat”, se arată în descrierea investiției.

Primăria Cârligele mai are în derulare și un proiect ce vizează reabilitarea sistemului de iluminat public în toată comuna. Primarul Ștefan Moscu a anunțat că obținut o finanțare de un milion de lei în cadrul proiectului „Eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public în Comuna Cârligele, județul Vrancea”. „Aproximativ 1 milion de lei pentru „Eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public în Comuna Cârligele, județul Vrancea”, proiect aprobat la finanțare de către Administrația Fondului pentru Mediu! Prin intermediul acestui proiect Comuna Cârligele va intra într-un proces de eficientizare și modernizare a sistemului de iluminat public!”, a precizat primarul Ștefan Moscu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?