Premii pentru cuplurile de aur și focșănenii longevivi

0
1147

Focșănenii care au împlinit 90 de ani și familiile din municipiu care aniversează 50 de ani de căsnicie neîntreruptă sunt invitați de primarul Cristi Misăilă să se înscrie pentru a beneficia de premiile acordate de municipalitate. Primarul municipiului a anunțat că toate „cuplurile de aur” primesc un premiu în valoare de 500 lei, o diplomă de fidelitate, un buchet de flori și un tort aniversar.

Premiul oferit acestor familii se oferă o singură dată, după împlinirea a cinci decenii de dragoste și respect reciproc. Totodată, focșănenii care au trecut pragul celor 90 de ani primesc flori, o diplomă de longevitate și 500 de lei. Cei care ajung să aniverseze 100 de ani sunt recompensați cu un premiu în valoare de 2.500 de lei, diploma „Un secol de existență”, un buchet de flori și un tort pe măsură.

Premiile de longevitate sunt acordate anual. Pentru a putea beneficia de aceste premii, toate persoanele care se încadrează în criteriile menționate mai sus sunt invitate să completeze o cerere tip, care poate fi găsită în format fizic la registratura Primăriei Municipiului Focșani sau poate fi descărcată de pe link-urile următoare: https://www.focsani.info/fisiere/userfiles/DRII/cerere%20tip%20longevitate%20modif.pdf, https://www.focsani.info/fisiere/userfiles/DRII/cerere%20tip%20fidelitate.pdf .

Acest formular trebuie să fie însoțit de buletinele celor doi parteneri de viață, pentru a face dovada că ambii au domiciliul pe Focșani, precum și după certificatul de căsătorie. De asemenea, fiecare focșănean care a împlinit 90 de ani, va depune, pe lângă formularul completat, și actul de identitate pentru a atesta faptul că are domiciliul actual în Municipiul Focșani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here