Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

FOTO: Minifotbal – Viitorul Mărășești a câștigat „Cupa Micii Uniri”, ediția a III-a!

 

  • În finală, Viitorul din Mărășești a fost mai bun decât cel din Câmpineanca

 

Viitorul Mărășești a câștigat „Cupa Micii Uniri” ediția a III-a, organizată de Liga de Minifotbal Vrancea în perioada 20 – 28 ianuarie la Baza Sportivă One Arena din zona Crângului Petrești, pentru sărbătorirea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române.

La competiție au participat 12 echipe care au fost grupate câte patru, primele două clasate și cele mai bune două locuri 3 promovând în sferturi de finală, unde Viitorul Grafit Décor Câmpineanca a dispus cu 6-1 de Top Elevi, Pro Fotbal a întrecut cu 6-5 (3-3 în timpul regulamentar) după loviturile de departajare pe Hey Barber, Viitorul Mărășești a eliminat cu 2-1 Brigada 282, iar Promar s-a calificat mai departe după 3-2 cu Sportul.

În semifinale, Viitorul Grafit Décor Câmpineanca – Pro Fotbal 6-1 și Viitorul Mărășești – Promar 5-3.

Finala a fost câștigată de Viitorul Mărășești, învingătoare cu 2-0 în fața campioanei ultimelor două ediții ale Campionatului Ligii de Minifotbal, Viitorul Grafit Décor Câmpineanca. Edițiile anterioare ale competiției fuseseră adjudecate de Danco Pro București și Fratelli Bianconeri Ajax Galați.

Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat Georgian Dima, de la Viitorul Mărășești, iar cel mai bun jucător al competiției, Mădălin Predoiu, de la Viitorul Grafit Décor Câmpineanca.

Viitorul Mărășești, odată cu Trofeul Cupei Micii Uniri a obținut și dreptul de a reprezenta Vrancea la Turneul final al Cupei României la minifotbal. 

Arbitrajele au fost asigurate de Ionuț Aldea, Ionuț Manu,Vlăduţ Bălăci și Emilian Chivu, fostul campion European la minifotbal cu Naționala României fiind cooptat în staff-ul Asociației Liga de Minifotbal Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?