Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642
Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642

Handbalistul Marian Stan vrea în Liga Naţională cu HC Vaslui


Transferat de la echipa de handbal masculin CSM 2007 Focșani la una din cele mai bune echipe din seria est a Diviziei A, HC Vaslui, focșăneanul Marian Stan speră să convingă în cea de a doua parte de campionat, după un tur modest. Handbalistul susține că este pregătit să facă față provocărilor din retur și speră să ajungă cu HC Vaslui în Liga Națională. Campionatul se reia pe 5 februarie, când Vasluiul va întâlni acasă pe LPS Piatra Neamț.
Rep: Urmează returul. Pregătiți?
Stan: Suntem pregătiți sută la sută. Am avut o perioadă dificilă în cantonament la Cheile Grădiștei, unde ne-am pus la punct cu pregătirea fizică, însă tehnico-tactic mai avem ceva de pus la punct. Sperăm ca în această săptămână să remediem și aceste aspecte.
Rep: Ce se întâmplă de există alternanță între evoluțiile bune și cele slabe?
Stan: E lipsă de concentrare, însă nu suntem la nivelul tehnico-tactic dorit. Abia am început antrenamentele cu mingea. Până la urmă, au fost niște partide amicale, în care am dorit să ne așezăm cât mai bine pe teren, iar rezultatul a contat mai puțin.
Rep: Personal, ești pregătit pentru retur?
Stan: E mult mai bine. Am scăpat și de problemele medicale. Sper să am evoluții mult mai bune față de tur. Concurența e acerbă pe post, însă îmi doresc să profit de fiecare șansă, atunci când sunt în joc.
Rep: Obiective îndrăznețe la HC Vaslui…
Stan: Așa este. Åžanse pentru a promova sunt, însă trebuie să rămânem modești, să muncim mult și vorbim la urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?