Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Fotbal, Liga a III-a – ”La sfârșitul sezonului să ne bucurăm împreună de mult așteptata promovare în liga a 2-a”

          CSM Focșani 2007 a continuat pregătirea la Baza Sportivă Milcovul Sud. Despre întâmplările de la echipă am aflat într-un comuncat de presă al președintelui Secției de Fotbal a clubului, Costel Lazăr: ,,Am ales continuitatea la nivelul băncii tehnice: antrenor principal Octavian Grigore, antrenor secund Adrian Senin. Din păcate, din cauza unor probleme strict personale, antrenorul cu pregătirea portarilor, Gabriel Lazăr, a solicitat rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Mulțumim, Gabi, pentru aportul și efortul făcut pentru rezultatele obținute până la acest moment! Stafful tehnic va fi completat cu un antrenor pentru portarii echipei de seniori, dar care va antrena și portarii de la Centrul de Copii și Juniori, de două ori pe săptămână. Numele acestuia va fi făcut cunoscut la momentul potrivit, până la data de 1 februarie.

În altă ordine de idei, au fost reziliate o serie de contracte pe cale amiabilă și anume: Riza Robert, Păduraru George, Flaviu Bodea, Pahonțu Cătălin, Toma Abrudean, Stroe Raffaelle, urmând ca până la sfârșitul lunii ianuarie să fie încheiate și alte rezilieri, în funcție de înțelegerile cu jucătorii pe care îi avem în vizor. Mulțumim tuturor pentru aportul avut pentru îndeplinirea obiectivului și anume accederea în play-off și ocuparea locului 1 sau 2!

Despre capitolul sosiri vă vom informa la momentul oportun și vă asigurăm că suntem preocupați să prezentăm o echipă mai puternică decât cea care a fost formată din mers la începutul campionatului, astfel încât la sfârșitul sezonului să ne bucurăm împreună de mult așteptata promovare în liga a 2-a”.

Noutățile aduse de Comunicat, față informațiile despre echipă prezentate anterior de Monitorul de Vrancea le reprezintă intenția de a completa staff-ul tehnic după plecarea lui Gabriel Lazăr, cu un antrenor pentru portari – inclusiv pentru juniori, rezilierea și a contractului cu Toma Abrudean. Comunicatul reafirmă obiectivul stabilit la începerea campionatului – ”accederea în play-off și ocuparea locului 1 sau 2”, dar aduce și o adăugire: ”la sfârșitul sezonului să ne bucurăm împreună de mult așteptata promovare în liga a 2-a”!

          Primul meci de verificare al intersezonului va fi la 3 februarie, cu CSM Adjud 1946, probabil la ora 12:00, pe terenul 2 al Milcovulul.

În ce-i privește pe juniori, antrenorilor le-au fost prelungite contractele, ceea ce înseamnă că poate fi asigurată o bună pregătire a echipelor pentru partea a doua a campionatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?