Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

FOTO! Gospodării cuprinse de flăcări la Vidra și Câmpineanca

COMUNICAT DE PRESĂ:

Seara trecută, în jurul orei 18.30, trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Vidra au intervenit cu 2 autospeciala de stingere și 1 ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins acoperișul unei locuințe din satul Șerbești, comuna Vidra.
La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, aceștia reușind să-l stingă in limitele găsite.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile.

De asemenea, în această dimineață, în jurul orei 06.00, Detașamentul de Pompieri Focșani a fost anunțat despre producerea unui incendiu în satul Pietroasa, comuna Câmpineanca. Către locul indicat au plecat în cel mai scurt timp, 3 echipaje cu 2 autospeciale de stingere și 1 ambulanță SMURD. Pompierii au acționat imediat pentru localizarea și lichidarea incendiului ce a distrus acoperișul unei locuinței pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Și în acest caz, cauza probabilă a producerii incendiului este coșul de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile.

Sursă text și foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea

Foto: incendiu Câmpineanca

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?