Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Un bărbat acuză că a fost „agresat cu bestialitate”, la Nistorești

Un bărbat a ajuns la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani în primele zile ale acestui an, după ce ar fi fost agresat de mai mulți indivizi. Din ce ne-a relatat bărbatul, care are 40 de ani și este din Nistorești, incidentul a avul loc în seara zilei de 31 decembrie 2023, în jurul orei 23.00, în timp ce se îndrepta cu bicicleta spre domiciliu. Astfel, acesta ar fi fost „agresat cu bestialitate” de patru persoane, „ce erau în stare de ebrietate, care se aflau într-un autoturism de culoare neagră, ulterior aflând că ei erau la colindat de Anul Nou”. „Cei patru indivizi s-au năpustit asupra mea, m-au lovit cu un obiect de fier (clopot), cu pumnii și picioarele lăsându-mă într-o baltă de sânge și inconștient”, afirmă bărbatul într-un email trimis pe adresa redacției, adăugând că a reușit să-l identifice doar pe unul dintre agresori.

Incidentul a fost anunțat prin apel la 112, astfel că polițiștii ajunși la fața locului, după primele cercetări, au întocmit dosar penal. Cu toate acestea, se pare că bărbatul agresat nu a depus până vineri, 5 ianuarie, și o plângere penală împotriva autorilor. Conform informațiilor oficiale, marți, 2 ianuarie, bărbatul a ajuns la spital, cu traumatism cranio facial și fractură oase nazale, „în urma unei agresiuni vechi de 48 de ore”. Potrivit acestuia, a fost internat la secția ORL din cadrul unității spitalicești. Ulterior, vineri, 5 ianuarie, a fost externat.

Bărbatul care ne-a trimis emailul se prezintă drept „un om simplu, muncitor, nu am cazier, nu am deranjat niciodată pe nimeni, sunt singurul întreținător al familiei” și speră „că se va face dreptate iar cei vinovați vor fi trași la răspundere conform legii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?