Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Focșani. Unde puteți plăti taxele și impozitele locale

De astăzi, 5 ianuarie, puteți plăti taxele și impozitele locale la Primăria Focșani. Pentru a veni în sprijinul locuitorilor municipiului Focșani a fost prelungit programul de lucru la ghișeele de încasări care vor fi deschise și sâmbăta, până la 31 martie 2024, adică data limită până la care cei care achită integral impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport datorate pentru întregul an vor beneficia de o bonificaţie de 10% pentru persoanele fizice şi de 5% pentru persoanele juridice.

De asemenea, municipalitatea le recomandă focșănenilor să folosească și celelalte metode de plată implementate astfel încât să evite cozile la ghișee. Primarul Cristi Misăilă a arătat că taxele și impozitele locale pot fi achitate online, de acasă sau de oriunde v-ați afla, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro care funcționează 24 ore pe zi. Pentru a vizualiza toate datele de la rolul fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați: solicită date de acces – introduceți CNP-ul – validare card – trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on-line. Pentru situațiile în care apare mesajul că nu sunt încărcate în sistem datele, puteți suna  la telefon 0237/236000, interior 310.

O altă metodă de plată, implementată de anul trecut de către Primăria Focșani o reprezintă infochioșcurile unde, folosind cardul bancar, pot fi achitate taxele, amenzile sau impozitele locale. Infochioșcurile sunt amplasate la sediul Primăriei Municipiului Focșani, Palatul de Justiție, Piața Moldovei, Centrul Comercial Promenada Focșani.

Nu în ultimul rând, locuitorii din Focșani pot alege să plătească impozitele locale și la oricare dintre cele 9.000 de Stații de Plată SelfPay din țară. 44 dintre stațiile SelfPay sunt disponibile în Municipiul Focșani, amplasate în reţelele de magazine de retail modern (Paco, Profi, Kaufland, Carrefour, Penny, Mega Image), benzinării și CEC Bank. Stațiile de Plată SelfPay sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care respectivele locații sunt deschise.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?