Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

PSD Panciu a rămas fără sediu; acuzații la adresa primăriei

Într-un comunicat de presă transmis joi seară, Biroul de Presă al PSD Panciu acuză că sediul organizației a fost „spart în prag de Anul Nou” și că „în orașul Panciu s-au întâmplat fapte fără nicio legătură cu omenia, respectul și bunul simț”. Conform comunicatului, „în cursul dimineții de joi, 28 decembrie, ușa sediului Organizației orășenești PSD Panciu a fost spartă, de către reprezentanții autorității publice locale. Butucul ușii a fost schimbat, iar accesul reprezentanților legali ai PSD Panciu în sediul în care funcționează de ani buni, nu mai este posibil”.
Reprezentanții PSD Panciu „susțin, de asemenea, că anterior acestui demers nu a existat nicio notificare prealabilă privind evacuarea sediului, utilizat în acest scop de mai bine de 20 de ani”.

Surse din Primăria Panciu ne-au spus că spațiul respectiv, aflat la parterul unui bloc, aparține autorității publice locale și că nu a fost găsit un contract de închiriere. Niciun partid nu are spații de la primărie în Panciu, ne-au spus sursele citate, conform cărora, în fostul sediu al PSD Panciu, după reparații și amenajări, va fi înființat un club pentru pensionarii din oraș. În acest sens va fi inițiat un proiect de hotărâre care va fi supus votului în Consiliul Local Panciu.

Conform comunicatului de presă transmis de PSD Panciu, vor fi făcute „toate demersurile legale”, „printr-o plângere ce va fi înaintată organelor judiciare abilitate”. Sursa citată acuză că acțiunea primăriei a fost „efectuată în scop evident de întimidare, în totală opoziție cu principiile democratice din România”.

În 2020, PSD a pierdut, după foarte mulți ani, funcția de primar, care a revenit candidatului PNL, Nicolae Mărăscu. Și în Consiliul Local liberalii au câștigat majoritatea voturilor, cu 7 aleși locali. PSD și USR au câte 4 consilieri locali.

Sursa foto: Facebook/Organizatia PSD Panciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?