Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Recital de pian dedicat sărbătorilor de iarnă, susținut de elevii Asociației „CollaviniArt”, la Teatrul Municipal Focșani; intrarea este liberă

O întâlnire de excepție cu tinerele talente ale Asociației „CollaviniArt” va avea loc sâmbătă, 23 decembrie, în sala de spectacole a Teatrului Municipal ,,Mr. Gheorghe Pastia” din Focșani.
Coordonați și îndrumați de doamna Doina Collavini, manager al Asociației „CollaviniArt”, profesor de pian la Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” Focșani și inspector specialitatea Arte la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, copiii și tinerii talentați ai Asociației „CollaviniArt” vor susține sâmbătă, începând cu ora 11.00, un recital de pian dedicat sărbătorilor de iarnă. Evenimentul a devenit deja o tradiție în Focșani, în această perioadă încărcată de emoție, ce precede zilele sfârșitului de an. Întâlnirea cu tinerețea, valoarea și talentul elevilor pregătiți de profesoara Doina Collavini este, ca de fiecare dată, un fericit prilej de încântare pentru publicul care va avea și acum accesul liber la spectacol.

„Sâmbătă, 23 decembrie 2023, începănd cu ora 11.00, sala de spectacole a Teatrului Municipal «Mr. Gheorghe Pastia» Focșani va găzdui un recital de pian, dedicat sărbătorilor de iarnă. Cu acest prilej, vor face dovada priceperii în arta intepretării muzicale copii și tineri aflați în diferite momente ale formării lor pianistice, de la câteva luni, la 11 ani de studiu al acestui instrument, cu vârste cuprise între 6 și 17 ani.
O parte dintre elevi studiază pianul ca disciplină de specialitate la Liceul de Artă «Gheorghe Tattarescu» Focșani, avînd în centrul preocupărilor lor această activitate și dorind să devină în viitor muzicieni profesioniști. Cealaltă categorie de elevi frecventeză cusurile altor unități școlare din municipiu și județ și studiază («de plăcere») muzica în cadrul Asociației «CollaviniArt», ca activitate extrașcolară.
Toți interpreții sunt îndrumați de doamna Doina Collavini, profesor de pian la Liceul de Artă «Gheorghe Tattarescu» Focșani, inspector specialitatea Arte la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea și manager al Asociației «CollaviniArt».
Urăm succes tuturor artișilor și vă invităm la spectacol!”, a anunțat  Asociația „CollaviniArt”.
Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?