Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

#podcast de Vrancea 13 – Cine ar fi crezut? Cătălin Toma, omul politic care nu a „dărâmat” CJ-ul, interviu la Monitorul

Noul proiect jurnalistic marca Monitorul de Vrancea – #podcast de #Vrancea – continuă cu episodul 13, care îl are ca invitat pe Cătălin Dumitru Toma, președintele Consiliului Județean (CJ) și al organizației Vrancea a Partidului Național Liberal (PNL).

Cătălin Toma a povestit că a avut o copilărie frumoasă, lipsită de griji, fiu unic al unor părinți care au avut de suferit din cauza comuniștilor. Tatăl său a fost viceprimar din partea PDSR la Jariștea, așa că drumul lui Cătălin Toma a început firesc în stânga eșichierului politic, fiind timp de 4 ani consilier local PSD. În 2008 însă a candidat la funcția de primar din partea PNL. De ce? Aflați, desigur, ascultând #podcastdeVrancea.

În 1996 a absolvit, la profil uman – Filologie, Liceul Teoretic ”Duiliu Zamfirescu” din Odobești, iar în 1999 a terminat cursurile Facultății de Sociologie, Psihologie și Pedagogie, de la Universitatea București. A mers la cursuri și în Franța, iar între anii 2006-2009 a fost student și la Facultatea de Limbă și Literatură Română – Universitatea „Spiru Haret” București, specializarea limba și literatura franceză.

A fost profesor de limba franceză la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobești și chiar director-adjunct pentru câțiva ani.

După două mandate de primar, în perioada 2016-2020 a fost senator, deși ar fi vrut ca de la Primăria Jariștea să plece la conducerea CJ Vrancea, însă… ce s-a întâmplat și de ce a vrut să treacă la nivelul următor în politică, a povestit în timpul dialogului cu Violeta Ciobotaru-Balion, redactor șef la Monitorul de Vrancea.

Se aștepta Cătălin Toma să câștige președinția Consiliului Județean Vrancea când a candidat, în 2020, împotriva lui Marian Oprișan, atunci președinte al CJ și al PSD Vrancea?

Aflați ascultând conversația din care nu au lipsit, desigur, subiecte precum construirea noului spital județean, a parcului industrial, a campusului profesional integrat, liceal și universitar, problemele privind implementarea unor proiecte precum Vrancea Curată și reabilitarea unor imobile precum Casa Apostoleanu, aflată în vecinătatea actualului Spital Județean.

Cum conduce Cătălin Toma PNL Vrancea?

Dar Consiliul Județean?

Cum era ca profesor și cum este ca părinte?

Ce relații instituționale are cu primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă?

Dar cu prefectul județului, Nicușor Halici, președinte al PSD Vrancea?

Cum de nu a „dărâmat” Consiliul Județean, așa cum se așteptau unii să facă?

Răspunsuri la toate întrebările le aflați ascultând podcastul pe canalul nostru de YouTube.

Nu uitați să vă abonați, să apăsați butonul de like, dacă vă place podcastul, și clopoțelul pentru a primi notificări de fiecare dată când avem un videoclip nou.

De asemenea, vă invităm să comentați, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ca și sugestiile pentru viitori invitați.

Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru cele mai importante știri – https://www.monitoruldevrancea.ro/

Ne găsiți și pe:

FACEBOOK- https://www.facebook.com/MonitoruldeVrancea

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/monitoruldevrancea/

TIK TOK – https://www.tiktok.com/@monitoruldevrancea?_t=8fecutLXyeP&_r=1

#podcastdeVrancea este o invitație la dialog cu oameni din toate domeniile de activitate, din toate sferele sociale, despre subiecte variate și interesante

#podcastdeVrancea înseamnă o conversație relaxată, pe care s-o asculți oricând și care să te aducă mai aproape de oamenii din acest județ

 

 

1 COMENTARIU

  1. Invitați și oameni obișnuiți, nu numai „vedete”, că și aceștia au ceva de spus!
    Ce numai „spuma” ştie să vorbească, să povestească despre ei, despre activitatea și viața lor!?
    Sunt persoane care nu fac politică, dar care „dau clasă” multora dintre politicieni, aceste „vedete” care vremelnic sunt în acest sistem al statului!
    Sunt sigur că veți ignora sau o să ștergeți acest comentariu! Dar asta-i realitatea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?